Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 10:29

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ''NAXATHLON 2012'' [vid].

naxathlon 2012 nikites

Με ρεκόρ συμμετοχών (102) έγινε και φέτος στη Νάξο το NAXATHLON. Οι συμμετέχοντες καλέστηκαν να ξεπεράσουν τα όρια τους, διεκδικώντας μια καλή θέση στην καταξιωμένη πλέον διοργάνωση του Τριάθλου, που αισίως κλείνει τα πέντε (5) χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης διεξαγωγής.

Μεγάλοι νικητές οι: Παπαδόπουλος και Καμιζάκη στο ατομικό, ενώ στο ομαδικό εντυπωσίασε η τριάδα των: Φίλιου, Νομικού και Χιλάι.

 Αφιέρωση στον Λάμπρο Χαμηλοθώρη.

Σ τις απονομές των αγώνων ο Στέφανος Σπανός, που είναι πάντα κοντά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, ζήτησε από όλους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Λάμπρου Χαμηλοθώρη, ο οποίος τον Ιούνιο έχασε τη ζωή του στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, όπου προετοιμαζόταν για ακόμα μια συμμετοχή τρίαθλο.

 Στα όρια των αντοχών τους

Ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κοντά σε όλα τα αθλητικά γεγονότα, ήταν και πάλι παρόν, στηρίζοντας από κοντά τη διοργάνωση των αγώνων.

Η αποστάσεις φέτος μεγάλωσαν στο σύνολο τους από τους διοργανωτές, κάτι βέβαια, που δεν προβληματίζει αθλητές, που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους αγώνες. 1100 μέτρα κολύμπι, 36,500 μέτρα ποδήλατο και 9000 μέτρα τρέξιμο, ήταν αρκετά για να φτάσουν τους αθλητές στα όρια τους και να προσφέρουν θέαμα στο κοινό, που παρακολούθησε τους αγώνες.

Αναλυτικά αποτελέσματα αναμένονται από τους διοργανωτές τις επόμενες ημέρες.


Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares