Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 15:57

25οι Αιγαιοπελαγίτικοι 29-30/9 στη Νάξο. Προκήρυξη

Stivos naxos 630

Τους 25ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κυκλάδων, στη Δημοτικό Στάδιο της Νάξου το Σαββατοκύριακο 29, 30 Σεπτεμβρίου.

syros RAOYZAIOS new14

Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ οι αθλητές-τριες των σωματείων που ανήκουν στις Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. του Αιγαίου πελάγους (Δωδεκανήσου, Χίου – Σάμου, Κυκλάδων  και  Λέσβου).        

Τα Σωματεία μπορούν να δηλώσουν: Για κάθε αγώνισμα των κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών, μέχρι τρεις (3) το ανώτερο αθλητές-τριες.Για κάθε αγώνισμα των κατηγοριών  Παίδων – Κορασίδων, ΠΠ-ΠΚ Α΄ και ΠΠ-ΠΚ Β΄, μέχρι δύο (2) το ανώτερο αθλητές-τριες σε κάθε κατηγορία.

Ο αριθμός δήλωσης - συμμετοχής και φιλοξενίας (αθλητών και συνοδών) για κάθε σωματείο, εκτός  των τοπικών σωματείων της Νάξου (όπως ισχύει κάθε χρόνο) και είναι ανάλογος με τη θέση του κάθε σωματείου στην πανελλήνια κατάταξη - αξιολόγηση της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς 2011 δημοσιεύεται στην προκήρυξη (τελευταία σελίδα). diktyo

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στις κατά τόπους ΕΑΣ μέχρι την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου οι οποίες στη συνέχεια μετά τους σχετικούς ελέγχους  υποχρεούνται μέχρι την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου να έχουν καταθέσει στην Ε.Α.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ, τα έντυπα συμμετοχής των σωματείων που θα συμμετάσχουν.

Ολόκληρη η προκήρυξη, τα έντυπα συμμετοχής, το ωρολόγιο πρόγραμμα, η αριθμητική συμμετοχή με βάση τα πρωταθλήματα και άλλες πληροφορίες δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ (αρχική σελίδα, αγώνες, προκηρύξεις) ή πατήστε εδώ για μετάβαση.

paros-adonis

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares