Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 20:50

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Σεβαστή με την σημαία του ΣΕΓΑΣ

Το τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και Γενικό Γραμματέα της ομοσπονδίας, Βασίλη Σεβαστή, είπαν σήμερα οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες.

Σε μια τελετή που έγινε σε κλειστό κύκλο λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας του ιού covid-19. Παρόλα αυτά ήταν πολλοί οι συνεργάτες και φίλοι που βρέθηκαν στο Κοιμητήριο της Παιανίας και είχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν, ανάμεσα σε αυτούς η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, καθώς και άλλα μέλη του νυν και πρώην διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας. Η σημαία του ΣΕΓΑΣ σκέπασε το φέρετρο του Βασίλη Σεβαστή και πως θα μπορούσε να είχε συμβεί διαφορετικά, δεδομένο του ότι ο Σεβαστής πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον κλασικό αθλητισμό για περισσότερα από 50 χρόνια. Και το έκανε με αγάπη, εργατικότητα, ανιδιοτέλεια, δημιουργώντας συνθήκες προόδου σε όλα τα επίπεδα.

Στην κηδεία βρέθηκαν πρόσωπα από τον ευρύτερο αθλητικό και πολιτικό χώρο, όπως ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Ιππασίας και πρόεδρος της ΕΘΝοα Ισίδωρος Κούβελος, ο βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιάννης Σγουρούς, ο επικεφαλής του τομέα αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ Θανάσης Ζαννιάς, ο οποίος εκπροσώπησε και την ομοσπονδία τένις και ο Θανάσης Λιάπης από το ΚΚΕ. Στην κηδεία βρέθηκαν ακόμη ο νέος γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Θανάσης Χασκής, ο β΄αντιπρόεδρος Ιάκωβος Πετσούλας, ο α΄ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Δημάκος, η β΄ ειδικός γραμματέας Παρασκευή Παχατουρίδου, ο Διευθυντής Μαραθωνίου Μάκης Ασημαλόπουλος κ.α.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων οι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, πολιτικά κόμματα όπως το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το Μέρα25, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο πρώην Υπουργός Κώστας Λαλιώτης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, οι εργαζόμενοι στον ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, ο ΟΣΦΠ κ.α.

Οι ευχαριστίες της οικογένειας του Βασίλη Σεβαστή για όσους συμμετέχουν στο πένθος της

sevastis syneteyxh

Η οικογένεια του Βασίλη Σεβαστή ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι συμμετέχουν στο πένθος της και δείχνουν την αγάπη τους και την εκτίμηση τους στο πρόσωπο του πρώην Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της ομοσπονδίας.

Παράλληλα η οικογένεια ζητάει την κατανόηση όλων όσων θα ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν από κοντά, αφού η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των μέτρων, που ισχύουν για τον περιορισμό της πανδημία του ιού covid-19.

Τέλος, θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνου να κατατεθούν χρήματα στον λογαριασμό IBAN GR2801407790779002002011735, δικαιούχος ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

LIFT.TEK

ERMIS 400X300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares