Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 20:38

Ευχές από τον Αίαντα Τήνου

To 1894 o Pierre DeCoubertin ,τοτε γενικός γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής των Ολυμπιακών αγώνων , σε μια θεμελίωση για το υιοθετούμενο σύνθημα των Ολυμπιακών Αγώνων , πρότεινε το γνωστό σε ολους μας πλέον "Citius... Altius... Fortius."

Σημερα , 20/12/2017 το σύνθημα αυτό θα είναι ο τρόπος που ολοι εμείς , Μελη του Διοικητικού Συμβουλίου , Παράγοντες , Προπονητές , και Αθλητές , θα σας ευχηθούμε 
"ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ" και "ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ"...

Μια πολυ ουσιαστικά γεμάτη χρονια , με επιτυχίες , εμπειρίες , γνωριμίες , εξέλιξη , γνώση , και ολοκλήρωση φτάνει σε λίγες μέρες στο τέλος της , και μια ΝΕΑ ,και διπλα δημιουργική με ρητή δέσμευση την εφαρμογή του "Citius... Altius... Fortius" ειναι προ των πυλών .

Ενα διάστημα μικρής ανάπαυλας για τους αθλητές μας , για πολυ λίγες ομως ημέρες καθώς και φέτος το αγωνιστικό καλεντάρι ειναι βαρύ .
Απόλυτη παύση προπονήσεων ΜΟΝΟ τις κρατικά θεμελιωμένες αργίες . Τις υπόλοιπες ημέρες , σε τακτική επικοινωνία με τους προπονητές του συλλόγου , θα ορίζονται οι μέρες και ώρες των προπονησεων .

Απο τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να περάσετε όλοι πολυ ομορφα τις γιορτές και να περιμένετε να ακουστεί ακόμα πιο πολυ το όνομα του Γ.Σ. Αιαντας ΤΗΝΟΥ το 2018

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Το Δ,Σ, του Γ.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΝΟΥ

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares