Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 12:41

Καλή παρουσία των Κυκλάδων, αργυρό η Δάμη

Με καλές επιδόσεις που βάζουν ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον και το αργυρό της Δάμη στις αποσκευές τους επιστρέφουν από το Ναύπλιο και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων - Παγκορασίδων οι ομάδες στίβου των Πανναξιακού, Ανδριακού, Παμμηλιακού και ΑΟ Μυκόνου.

Οι κυκλαδίτικοι σύλλογοι είχαν πολύ καλή παρουσία στους αγώνες, πράγμα που δείχνει την άνοδο του στίβου στα νησιά μας.

Η διάκριση που ξεχώρισε ήταν της 15χρονης Μηλιάς Χριστίνας Δάμη, που αγωνίζεται με τα χρώματα του Πανναξιακού και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πένταθλο Παγκορασίδων συγκεντρώνοντας 3.500 βαθμούς.

Η μικρή αθλήτρια προπονείται στη Μήλο από τον Περικλή Καβαλιέρο και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Κυκλαδίτικου στίβου.

Από εκεί και πέρα πολύ καλή επίδοση είχε και η Μαρία Νάζου του ΑΟ Μυκόνου που κατέλαβε την 4η θέση στα 80 μ. Ο ΑΟ Μυκόνου έφυγε από το Ναύπλιο έχοντας επίσης στις αποσκευές του δύο ρεκόρ συλλόγου. Στα 1000 μ. με τον Μάνος Κωνσταντάρα (3:07:45) και στα 300 μ. με εμπόδια με τον Νίκο Λυκούρη (00:47:30).

Ο Γιώργος Χαβάκης του Παμμηλιακού είχε πολύ καλή επίδοση στο μήκος, ενώ την παράσταση έκλεψε ο Κωνσταντίνος Πιπέρας του Ανδριακού που αποτελεί μεγάλο ταλέντο και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 80μ.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares