Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 18:59

Θαυμασμός και υπερηφάνεια για τις Mηλιές αθλήτριες του στίβου!

Τα γιορτινά του φόρεσε το «Παγκρήτιο στάδιο» για να υποδεχθεί τους αθλητές, που συμμετείχαν στα «Κνώσεια 2015» στο test event για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων (20-21/6).

Στη διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι έγιναν σε επιλεγμένα αγωνίσματα, με βάση τους κανονισμούς, οι οποίοι ισχύουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, δοκιμάστηκαν όλες οι λειτουργίες του Παγκρητίου σταδίου, οι ροές κυκλοφορίας των αθλητών, τα ηχητικά, η παρουσίαση, η λειτουργία στο στάδιο των κριτών, οι υπηρεσίες υποστήριξης των αθλητών και διεξαγωγής των αγωνισμάτων και γενικότερα όλοι οι τομείς οργάνωσης του πρωταθλήματος.

   Σε αυτό το σπουδαίο στιβικό γεγονός συμμετείχαν και διακρίθηκαν τέσσερα σπουδαία ταλέντα από το νησί της Μήλου που εκπροσώπησαν επάξια τον κυκλαδίτικο αθλητισμό η Μαρία Καβαλιέρου, η Χριστίνα Δάμη, η Αφροδίτη Λιβανίου που ανήκουν στην ομάδα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ και η ρίπτρια του ακοντισμού Μάλλη Ιωάννα που ανήκει στον Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ.

   Η 13χρονη Μαρία Καβαλιέρου μία εβδομάδα μετά τις επιτυχίες της στην Αθήνα στα «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ» επικράτησε εύκολα (1η θέση) και στα «ΚΝΩΣΕΙΑ» στο μήκος ΠΚ Α με 4,95 ( κόντρα άνεμος 1,7) ενώ λίγη ώρα πριν είχε κερδίσει και την 2η θέση στο αγώνισμα των 80μ με εμπόδια με 12,75 που είναι από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα. Να τονίσουμε ότι η Μαρία ανήκει σε μικρότερη κατηγορία από αυτήν που αγωνίζεται και για αυτό τον λόγο δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

   Η αθλήτρια» των σύνθετων αγωνισμάτων η 15χρονη Χριστίνα Δάμη με νέο μεγάλο ατομικό ρεκόρ 13,29 στα 80μέτρα με εμπόδια κατέλαβε την 3η θέση συντρίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ της που είχε πετύχει στα «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ» με 13,90. Η ίδια αθλήτρια λίγη ώρα αργότερα με επίδοση 4,82 στο μήκος κατετάγη 2η πετυχαίνοντας κάτι το μοναδικό να έχουμε δύο Μηλιές αθλήτριες του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ την Καβαλιέρου και την Δάμη στις δύο πρώτες θέσεις του μήκους. Η Χριστίνα με τις επιδόσεις της απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται ένα από τα φαβορί στην διεκδίκηση κάποιου μετάλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο στο Ναύπλιο.

   Η 14χρονη Ιωάννα Μάλλη σε αγώνα προετοιμασίας με στόχο την διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με βολή 30,52 στον ακοντισμό κατετάγη εύκολα 3η παρά την μεγάλη καθυστέρηση που είχε το αγώνισμα κάτι που δημιούργησε πρόβλημα σε όλες τις αθλήτριες.

   Η 13χρονη Λιβανίου Αφροδίτη η καλύτερη αθλήτρια των Κυκλάδων στις μεγάλες αποστάσεις παρά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει από τα «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ», με κούρσα τακτικής κατετάγη στην 2η θέση στα 600μ με επίδοση 2΄,00’’.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares