Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 07:59

Δύο ασημένια από την Καβαλιέρου στα Παπαναστάσεια 2015

Δύο ασημένια μετάλλια με απίστευτες επιδόσεις από την Μαρία Καβαλιέρου!!!

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τις Μηλιές αθλήτριες στίβου του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ που γυμνάζονται στο νησί της Μήλου με τον Περικλή Καβαλιέρο.

Οι αθλήτριες μας Καβαλιέρου Μαρία, Δάμη Χριστίνα και Λιβανίου Αφροδίτη αγωνίσθηκαν στο meeting που διοργάνωσε ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ στο Στάδιο της Κυψέλης με την επωνυμία «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΑ 2015» το Σάββατο 6/6/2015 με την συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από όλη την χώρα.

Πρωταγωνίστρια των αγώνων η 13χρονη Καβαλιέρου Μαρία που κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια με πολύ υψηλές επιδόσεις. Η 13χρονη Μαρία αν και αγωνίσθηκε κατ΄ εξαίρεση σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που ανήκει (είναι ΠΚ Β΄ και αγωνίσθηκε στις ΠΚ Α) δεν φάνηκε να πτοείται. Με ξέφρενη κούρσα στα 80μ με εμπόδια και χρόνο 13,20 και κόντρα άνεμο κατετάγη 2η χάνοντας την 1η θέση κυριολεκτικά στο νήμα. Λίγη ώρα αργότερα πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για την κατηγορία της στο άλμα σε μήκος με 5,17!!!!  έχασε την 1η θέση στο έκτο και τελευταίο άλμα από την αντίπαλο της που πέτυχε 5,21.

Οι επιδόσεις της Μαρίας όχι μόνο αποτελούν όρια πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο στο Ναύπλιο που δυστυχώς λόγω ηλικίας δεν θα αγωνισθεί, αλλά θα τις έδιναν και υψηλή κατάταξη!!!

Η Χριστίνα Δάμη το μεγάλο ταλέντο των σύνθετων αγωνισμάτων αγωνίσθηκε στα 80μ με εμπόδια όπου πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 13,90 και στο άλμα σε μήκος που πέτυχε την υψηλή επίδοση 4,81. Ο παραπάνω αγώνας της Χριστίνας ήταν μέρος της προετοιμασίας της για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Ιούλιο στο Ναύπλιο όπου θα αγωνισθεί στο πένταθλο και οι επιδόσεις της της επιτρέπουν να αισιοδοξεί για υψηλή θέση στην γενική κατάταξη και γιατί όχι και για μετάλλιο!!!

Η Αφροδίτη Λιβανίου ήταν η μεγάλη άτυχη των αγώνων γιατί σε σπρώξιμο αντιπάλου έπεσε και τραυματίσθηκε στην κούρσα των 1000 μέτρων ενώ διεκδικούσε βάση επίδοσης ακόμη και το μετάλλιο. Η Αφροδίτη έδειξε μεγάλη ψυχή και παρά τον τραυματισμό της βρήκε το ψυχικό σθένος να συνεχίσει τον αγώνα και να τερματίσει καταχειροκροτούμενη από το κοινό που παρακολουθούσε τους αγώνες.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα των παραπάνω αθλητών που εκπροσωπούν όχι μόνο το νησί της Μήλου αλλά όλες τις Κυκλάδες σε σπουδαίες διοργανώσεις θα αποτελέσει το meetingστίβου στο στάδιο Σχηματαρίου με την επωνυμία «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΠΑΣΤΑΣ».

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares