Σάββατο, 24 Μαΐου 2014 08:03

2η η Καβαλιέρου, νέα ρεκόρ για Λιβανίου και Καβαλιέρο στον Γκραν Πρι «ΤΟΦΑΛΕΙΑ».

2η η Καβαλιέρου Μαρία στον Γκραν Πρι «ΤΟΦΑΛΕΙΑ» στην Πάτρα.

Υψηλές επιδόσεις με νέα ρεκόρ για Λιβανίου Αφροδίτη και Καβαλιέρο Μάνο.

milos-medousa-cafeΣτο στολίδι της Πελοποννήσου το «Παμπελοποννησιακό Στάδιο», ανάμεσα σε κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές, αγωνίσθηκαν την Τετάρτη 21-5-2014 στο 1ο Γκραν Πρι με την επωνυμία «ΤΟΦΑΛΕΙΑ 2014» και τρεις νεαροί αθλητές από την Μήλο που ανήκουν στον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ και γυμνάζονται με τον Περικλή Καβαλιέρο.

Οι τρεις 12χρονοι αθλητές πέτυχαν νέα ατομικά ρεκόρ με εντυπωσιακές επιδόσεις για το νεαρό της ηλικίας τους ενώ κατέκτησαν και ένα μετάλλιο με την 2η θέση της Μαρίας Καβαλιέρου στο άλμα σε μήκος.

Η Μαρία Καβαλιέρου με επίδοση 4,27 στο άλμα σε μήκος ΠΚ Β΄ κατετάγη 2η χάνοντας το χρυσό για λίγα εκατοστά στο τελευταίο άλμα.

Η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς Λιβανίου Αφροδίτη αθλήτρια των αποστάσεων συντρίβοντας το προηγούμενο ατομικό της ρεκόρ από 3,58 σε 3,44 κατετάγη 5η στα 1000μ, ενώ 5ος κατετάγη και ο Καβαλιέρος Μάνος δίδυμος αδελφός της Καβαλιέρου Μαρία που κατέρριψε και αυτός το ατομικό του ρεκόρ από 3,42 σε 3,38 στα 1000μ ΠΠ Β΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα 3 παιδιά έχασαν μόνο από μεγαλύτερους (13χρονους) σε ηλικία αθλητές της κατηγορίας τους , αποσπώντας τα πλέον κολακευτικά σχόλια των διοργανωτών και κυρίως του Τεχνικού Συμβούλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου κ. Αποστολόπουλου Απόστολου.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών που γυμνάζονται με τον Περικλή Καβαλιέρο θα αποτελέσουν οι αγώνες στίβου «Παπαναστάσεια» στο Στάδιο του Πανελλήνιου Γ.Σ το Σάββατο 30-5-2014 και τα «Βραιμάκεια» την Κυριακή 1-6-2014 στο στάδιο της Χαλκίδος.

Οι παραπάνω αθλητές και ο προπονητής αυτών αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν το ταξιδιωτικό πρακτορείο Μυκόνου «SEAANDSKY» και κυρίως τον κ. Μάνεση για την εξυπηρέτηση που τυγχάνουν και την παροχή εισιτηρίων με μεγάλη έκπτωση.  

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares