Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 00:50

Πρώτος έλληνας ο Πάνος. Μίνο και Δαγρέ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Μία ακόμη πρωτιά για τον υπερμαραθωνοδρόμο μας Γιώργο Πάνο.

Έτρεξε στον αγώνα του 24ωρου, στο Ελληνικό και τερμάτισε πρώτος μεταξύ των ελλήνων υπερμαραθωνοδρόμων και δεύτερος στη συνολική κατάταξη πίσω από τον Ιρλανδό Thomton Barry συμπληρώνοντας 205 χιλιόμετρα και 542 μέτρα. Η επίδοση αυτή του Γιώργου αποτελεί ατομικό του ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε τα 204 χιλιόμετρα που ήταν η προηγούμενη καλύτερη επίδοση. Συνολικά 34 δρομείς κατάφεραν να τερματίσουν μετά από 24 ώρες συνεχούς τρεξίματος. Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στο φεστιβάλ υπεραποστάσεων το οποίο περιλαμβάνει αγώνες 24, 48 και 72 ωρών καθώς επίσης και αγώνα 6 ημερών και διεξάγεται κάθε χρόνο στο Ελληνικό, στις εγκαταστάσεις του παλιού αεροδρομίου. Εκεί μαζεύεται πλήθος κόσμου, φίλαθλοι και λάτρεις των υπεραποστάσεων οι οποίοι ενθαρρύνουν και στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών, ειδικά το βράδυ που είναι και το πιο δύσκολο σημείο του αγώνα καθώς οι δρομείς καταβάλλονται από την κόπωση της ημέρας και πρέπει να δαμάσουν τη νύστα και την κούραση τους.

panos-yiorgos-upermara8onios-2013

Γιώργος Μίνο και Χρυσάνθη Δαγρέ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου την Κυριακή 4 Μαϊου.

Με δύο αθλητές, τον πρωταθλητή μας Γιώργο Μίνο και την μαραθωνοδρόμο μας Χρυσάνθη Δαγρέ μετέχει ο ΑΟ Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου την Κυριακή 4 Μαϊου.

Ο Γιώργος Μίνο ήδη μετράει επτά αγώνες από τις αρχές του έτους και σε όλους τους αγώνες τερματίζει στις πρώτες θέσεις. ¨Ηρθε πρώτος στο Γύρο των πόλεων στην Τήνο την 1η Φεβρουαρίου, πέμπτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στις 23 Φεβρουαρίου,¨ τέταρτος στο Γύρο των Πόλεων στη Μήλο στις 23 Μαρτίου, πρώτος στο Moraitis run στις 6 Απριλίου, δεύτερος στο Attica Run στις 30 Μαρτίου στους Αγίους Αναργύρους, πρώτος στο Λαμία nightrunστις 12 Απριλίου, πρώτος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή στη Νάξο. Στόχος του Γιώργου είναι μια θέση στην εξάδα σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα και ένα νέο ατομικό ρεκόρ. Το κύριο αγώνισμα του Γιώργου είναι (ακόμα) τα 3000 στηπλ, αλλά φλερτάρει ήδη με την ιδέα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε έναν μαραθώνιο δρόμο το 2015.

Η Χρυσάνθη Δαγρέ αγωνίζεται για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Έχει ήδη τρέξει έναν μαραθώνιο και σημείωσε την εξαιρετική επίδοση των 3 ωρών και 50 δευτερολέπτων, στη συνέχεια απέκτησε ένα γιό και τώρα επανέρχεται με μεγάλη όρεξη και υψηλές προσδοκίες. Αγωνίστηκε στα 20 χιλιόμετρα του ΣΔΥΑ και σημείωσε 1 ώρα και 40 λεπτά. Στόχος της σε αυτό τον αγώνα είναι να σημείωσει μια καλή επίδοση που θα της επιτρέπει να βάλει τις βάσεις για ένα καλό ρεκόρ, κάτω από τις 3 ώρες και 30 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου δρόμου τον Νοέμβριο.

dagre-nikolouzos-5-2014

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares