Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 13:09

Οι Κυκλάδες συναγωνίζονται στο ΔΑΚ το Σαββατοκύριακο

Ένα διήμερο γεμάτο με κλασικό αθλητισμό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λάτρες του είδους στο ΔΑΚ  Νάξου το Σαββατοκύριακο. Ένα διήμερο γεμάτο με κλασικό αθλητισμό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λάτρες του είδους στο ΔΑΚ Νάξου το Σαββατοκύριακο.

Εκτός του finalfour βόλεϊ Κορασίδων που θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σαββάτο στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου, θα υπάρξει ακόμη μία σημαντική διοργάνωση. Πρόκειται για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου των Κυκλάδων που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο του ΔΑΚ, όπου θα λάβουν μέρος 100-120 αθλητές από όλα τα Κυκλαδονήσια.

Διοργάνωση

Οι αγώνες θα γίνουν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με την συνδιοργάνωση του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, ο οποίος μερίμνησε ώστε να καλυφθούν όλα τα εμπόδια, ώστε οι αγώνες να φιλοξενηθούν στο νησί της Νάξου. Οι κατηγορίες που θα λάβουν μέρος είναι: Παμπαίδων – Παγκορασίδων, Παίδων – Κορασίδων και Ανδρών – Γυναικών. Να σημειωθεί ότι η αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο το πρωί στις 10:00, με την αυλαία να δίνει το πρόγραμμα kidsathletics της παγκόσμιας ομοσπονδίας, το οποίο έχει ως στόχο την εκμάθηση των αθλημάτων σε μαθητές του Δημοτικού. Πριν την έναρξη και συγκεκριμένα σήμερα στις 15:00 στο ΔΑΚ Νάξου θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου, όπου θα συμμετέχουν οι σύλλογοι και αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ.

Συμμετοχές

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος όλα τα «βαριά» ονόματα του Κυκλαδίτικου στίβου, με τον ανταγωνισμό να αναμένεται ιδιαίτερα δυνατός. Δημητράκης, Αναστασίου, Κωνσταντάς και Κόχλας θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα με τη συμμετοχή τους, αφού οι αθλητές του Πανναξιακού θα δώσουν κανονικά το παρόν στους αγώνες. Επίσημη έναρξη των αγώνων θα γίνει το Σάββατο στις 17:00, ενώ την Κυριακή τα αγωνίσματα θα διαρκέσουν κατά τη διάρκεια ολόκληρης της μέρας.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares