Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 13:05

Υπήρξε δήμαρχος που είπε ότι δεν τους ενδιαφέρει το kids athletics

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων ευχαριστεί δημόσια το Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη για τη στήριξη του προγράμματος kids athletics, τη διοργάνωση  του Γύρου των Πόλεων και τη φιλοξενία κάποιων από τους κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα.

Ο στίβος στις Κυκλάδες φαίνεται πώς σταδιακά βρίσκει το δρόμο του με τη διοργάνωση αγώνων δρόμων, με τα kids athletics, με αγώνες επίδειξης στην άμμο και με τη δημιουργία νέων σωματείων.

Η Σέριφος, η Σίφνος,  η Κύθνος, η Μήλος και η Τήνος ήδη προχωρούν προς αυτή την κατεύθυνση και με τη δική μας συνεργασία υλοποιούν πολλά καινοτόμα αθλητικά προγράμματα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας στη Μήλο συζητήσαμε με τους τοπικούς φορείς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο νησί και για άλλους αγώνες οι οποίοι θα αναδείξουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και στην συνακόλουθη επέκταση της τουριστικής περιόδου. Δεν μπορώ όμως να μην επισημάνω νησιά και δημοτικές αρχές που βρίσκονται στον αντίποδα και αρνούνται την εφαρμογή τέτοιων προγραμμάτων. Υπήρξε δήμαρχος που όταν του ανέφερα να έρθουμε να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα των kids athletics μου απάντησε ότι "δεν τους ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα". Μας δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων κ. Δημήτρης Πάππας, και συνέχεισε:

Υπήρξε επίσης αντιδήμαρχος - υπεύθυνος αθλητισμού - σε άλλο νησί που μάλλον αδυνατούσε να αντιληφθεί τι ακριβώς περιελάμβαναν οι δράσεις της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τα οφέλη που θα είχαν οι δημότες του, τα παιδιά των σχολείων και η νεολαία του νησιού. Και σε δεύτερο επίπεδο η ίδια η τοπική αυτοδιοίκηση και η κοινωνία με την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares