Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 09:29

Στο Γύρο της Τήνου η πρώτη εξόρμηση του ΑΟ Μυκόνου για το 2014

Με πολυπληθή ομάδα 50 περίπου αθλητών όλων των ηλικιών θα πάρει μέρος ο στίβος του ΑΟ Μυκόνου στο Γύρο της Τήνου το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου.

Ο αγώνας αυτός ανήκει στον κύκλο: Γύροι των Πόλεων 2013-2014 που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και τη συγκεκριμένη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Δήμος Τήνου με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Στους αθλητές του ΑΟ Μυκόνου περιλαμβάνονται μικροί αθλητές και αθλήτριες που θα τρέξουν με τα δημοτικά σχολεία, όπως ο Δαλέζιος, η Μπλέτσα, η Βίδη, ο Καραγιάννης, ο Μάτζαρης και η Γεωργατζή. Αθλητές της κατηγορίας Παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄ που θα τρέξουν με τα γυμνάσια όπως η Δημάκη, ο Λυκούρης, η Μοτσάνου. Μεγαλύτεροι αθλητές και αθλήτριες όπως η Αρμάου, η Βερώνη η Κάτσα και η Θανάση που θα τρέξουν στην κατηγορία Γυναικών, ο Γιάννης Στούλα που επανέρχεται αλλά και ο Διομήδης Μπακατσέλος από τους νεοαποκτηθέντες με μεταγραφή που θα τρέξουν στην κατηγορία των αντρών. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η εμφάνιση του Παναγιώτη Μπιμπίρη ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην έδρα του και αναμένεται να εντυπωσιάσει τους συντοπίτες του.

Στους ίδιους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν και δρομείς – πολλοί από τους οποίους είναι και γονείς αθλητών μας - που γυμνάζονται στο στάδιο της Μυκόνου και θέλουν να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares