Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 19:44

Η Μήλος ευχαριστεί τον κ. Πάππα!

Με την παρούσα επιστολή οι αθλητές στίβου της Μήλου που αγωνίσθηκαν στην Μύκονο στους αγώνες «ΔΗΛΕΙΑ 2013», οι γονείς αυτών καθώς και ο προπονητής τους Καβαλιέρος Περικλής επιθυμούν:

Να συγχαρούν τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Πάππα Δημήτριο για την οργανωτική επιτυχία των αγώνων, καθώς και για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στις Κυκλάδες.

Να ευχαριστήσουν τον παραπάνω για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτησης που έτυχαν κατά την παραμονή τους στην Μύκονο, αλλά και για το αμέριστο ενδιαφέρον του για την αθλητική τους εξέλιξη .

Να ευχαριστήσουν τον τεχνικό σύμβουλο ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ στο Αιγαίο κ. Καλούδη Μάρκο για την βοήθεια που τους παρείχε και για την συμβολή του στην εξέλιξη των αγώνων.

Να ευχαριστήσουν το Μυκονιάτικο τουριστικό γραφείο SEA & SKY για την έκδοση μειωμένων εισιτηρίων σε όλα τα μέλη της αποστολής (Μήλο –Μύκονο, Μύκονο –Πάρο, Πάρο-Σαντορίνη) αλλά και της εξυπηρέτησης που παρείχε στην Μηλέικη αποστολή.

Να ευχαριστήσουν τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης milos voice, milos life και Sport Cyclades για την συνεχή ενημέρωση και προβολή των προσπαθειών τους.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares