Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012 23:24

Ακόμη μια νίκη για τον Πάσουλα στο K1 (video).

fight academy 1

Άλλη μια επιτυχία στον χώρο των πολεμικών τεχνών της Νάξου σημειώθηκε από τον δάσκαλο της σχολής ''FIGHT ACADEMY'' Στέλιο Πάσουλα.

Syros raouzaiosΤο περασμένο Σάββατο επαγγελματίας Νάξιος αθλητής του k1 σημείωσε μεγάλη νίκη, απέναντι στον κατά 4 κιλά βαρύτερο του και μία  κατηγορία πιο πάνω από αυτόν Γ. Βλασερό. Η συνάντηση ''URBAN FIGHTERS 4'' έλαβε χώρα στην Αθήνα και διοργανώθηκε από τον κύριο Αθανασόπουλο, γνωστό στον χώρο των πολεμικών τεχνών.

Ο ιδιοκτήτης και δάσκαλος της σχολής ''FIGHT ACADEMY'' δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για την νίκη αυτή, η οποία όπως υπογράμμισε παίρνει μεγαλύτερη αξία, λόγο του ονόματος του αντιπάλου και της κατηγορίας που ανήκει λόγο κιλών, καθώς όπως προαναφέραμε ο Στέλιος Πάσουλας αγωνίζεται στην κατηγορία των 64ων κιλών, ενώ ο εν λόγο αθλητής είναι στην κατηγορία των 70.

Ο Στέλιος Πάσουλας αυτό το διάστημα θα ασχοληθεί με την σχολή του, οι αθλητές της οποίας προετοιμάζονται και πάλι για τους αγώνες πρωταθλήματος, που θα γίνουν στις 26 Μαΐου και στους οποίους θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πριν λίγο διάστημα συμμετείχε με το απόλυτο (5 συμμετοχές-5 νίκες). 

PASOULAS FIGHT

Δείτε το βίντεο του αγώνα.


Επαγγελματική προπόνηση.

PASOULAS-ACADEMY

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares