Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 10:34

Ποδηλατική βόλτα απο Παροικιά εως τον "Σκορπιο"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ποδηλατική βόλτα από την Παροικιά έως το Λαογραφικό μουσείο ΣΚΟΡΠΙΟΣ των κ.κ Πόπης και Μπενέτου Σκιαδά στην Αλυκή της Πάρου, που οργανώθηκε από την αθλητική επιτροπή της ΚΔΕΠΑΠ.

 

Οι 40 μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες χάρηκαν την διαδρομή και μαγεύτηκαν από τις δημιουργίες και την ξενάγηση του ακούραστου Παριανού, λαϊκού καλλιτέχνη, κυρίου Μπενέτου Σκιαδά.

Μετά την ξενάγηση ακολούθησε κέρασμα που είχαν επιμεληθεί η κα Πόπη Σκιαδά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκαιριάς όπως και το τοπικό διαμέρισμα Αγκαιριάς.


Η Κ.Δ.Ε.Π.Α. Πάρου ευχαριστεί θερμά όλους τους ποδηλάτες για τη συμμετοχή τους, το Αστυνομικό τμήμα Πάρου, για την συνδρομή του στην ομαλή και με ασφάλεια διεξαγωγή της Βόλτας, τον κο Ελευθέριο Σκαραμαγκά, τον εθελοντή πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Παροικιάς, κο Μηνά Καλακώνα, τον επίσης φιλόξενο και πάντα παρόντα πρόεδρο του τοπ. διαμερίσματος Αγκαιριάς κο Ανδρέα Κουταλίδη, το φίλο Στρατή Σκαραμαγκά, την ακούραστη και πάντα παρούσα επίσης, πρόεδρο του πολ. συλλ. Αγκαιριάς κα Ευαγγελία Σκιαδά καθώς και τον κο Δημήτρη Καλανδράνη, τον πρόεδρο του ΠΟΠ κο Νίκο Καλακώνα και φυσικά τους οικοδεσπότες κ.κ Πόπη και Μπενέτο Σκιαδά για την ξενάγηση, τη φιλοξενία και την καλοσύνη τους να μας δεχτούν στον πανέμορφο χώρο που έχουν δημιουργήσει και που πραγματικά αξίζει να τον επισκεφθεί κάθε Παριανός.

Δηλώσεις του κ. Αποστολόπουλος Τάκη: «Βασική προτεραιότητα και στόχος της αθλητικής επιτροπής της ΚΔΕΠΑΠ είναι κυρίως η μαζική άθληση και τομείς που δεν καλύπτονται από τις δραστηριότητες των συλλόγων. Σ' αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η χθεσινή ποδηλατική βόλτα και θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες.

Αθλητισμός και πολιτισμός είναι για εμάς έννοιες ταυτόσημες γι αυτό και επιλέγουμε να φέρουμε σε επαφή τους ποδηλάτες με κάθε σημείο πολιτισμού που πιθανόν να είναι και άγνωστο γι αυτούς. Η χθεσινή επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο των κ.κ Πόπης και Μπενέτου Σκιαδά έδωσε την δυνατότητα σε όλους μας να θαυμάσουμε τις απίστευτες δημιουργίες ενός αυτοδίδακτου Παριανού λαϊκού καλλιτέχνη, που πραγματικά αξίζει να επισκεφθεί κάθε Παριανός.»

paros-parikia-10-2013-1

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares