Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012 15:11

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σλάλομ στην Πάρο

go-global-paros-2012-1

Την τελευταία ημέρα κατά την Go! Globo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σλάλομ στην Πάρο, φαίνεται να υπάρχει περισσότερο αέρα από ό, τι πρόβλεψη και η έγκαιρη έναρξη των αγώνων ήταν αναμενόμενη.

Αλλά, δυστυχώς, από τη στιγμή που ο άνεμος πήρε αρκετά, αργά το απόγευμα, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να ξεκινήσει μια άλλη φυλή ή να τελειώσει άλλον ένα γύρο του αγώνα σλάλομ. ώστε να ολοκληρώσει τον αγώνα, Γκονζάλο Κόστα Hoevel από την Αργεντινή (2012 Slalom IFCA Παγκόσμιος Πρωταθλητής).

Συγχαρητήρια επίσης στην 2η θέση Μπόρα Kozanoglu και 3η θέση Andrea Rosatti.



Πολλά μπράβο για το SUNWIND Πάρος για τη φιλοξενία τους και για τη διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης, παρά τις άστατες συνθήκες ανέμου.


go-global-paros-2012-2

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μόνο ένα επιπλέον αγώνα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σήμερα στο Go Globo Slalom Windsurfing Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Στην Πάρο. Η μέρα ξεκίνησε με ελαφρύ αέρα από τη νοτιο-δυτικά (4-6 κόμβους).

Μετά τις 14:00 ο άνεμος πήρε μέχρι 11-14 κόμβους και η επιτροπή αγώνα αποφάσισε να ξεκινήσει το 4ο αγώνα. Κατά τη διάρκεια της εκκίνησης η ταχύτητα του ανέμου ήταν περίπου 16 κόμβοι. Στο δεύτερο θερμότητα ένα περιστατικό που συνέβη στη γραμμή εκκίνησης με 4-5 ανταγωνιστές ανατράπηκε. Μετά τη διαμαρτυρία ακρόαση η κριτική επιτροπή αποφάσισε να resail τη θερμότητα.

Τα αποτελέσματα στον τελικό: 1. Gonzalo, 2. Maciek και 3. Ανδρέα.

Είναι πολύ κοντά στην κορυφή και τις θέσεις στο πόντιουμ θα μπορούσε να αλλάξει με ένα ακόμη αγώνα. Με Gonzalo Bora και με διαφορά μόλις 1,4 πόντους πολλά θα μπορούσε να συμβούν αύριο.

Υπάρχουν 22 δρομείς από 8 χώρες, 2 ηπείρους, σε 2 αγώνες από 11 ανταγωνιστές. Μετά την εγγραφή, την Τρίτη ήταν δυνατόν να τρέξει μόλις δύο αγώνες.

Την Τετάρτη η πρώτη ξεκίνησαν σε επιτήδειους (30-40 βαθμούς) και θυελλώδεις άνεμοι των 15-20 inots. Μετά από 2 γύρους η επιτροπή αγώνα αποφάσισε να στείλει τους ανταγωνιστές στην παραλία να περιμένουμε για πιο σταθερό άνεμο. Όταν η Επιτροπή Αγώνων προσπάθησε να ξεκινήσει τον 4ο αγώνα δρόμου, αργότερα μέσα στην ημέρα, ο άνεμος έπεσε κάτω από το ελάχιστο όριο 11 knots και πάνω από AP Α υψώθηκε.
go-global-paros-2012-3
Ο Gonzalo Costa Hoevel από την Αργεντινή είναι σήμερα στο 1ο, Μπόρα Kozanoglu από την Τουρκία είναι στο 2ο, και Andrea Rosatti από την Ιταλία είναι στην 3η.

Την 3η ημέρα δεν υπήρξε αγωνιστική καθώς δεν υπάρχει άνεμος. Η Επιτροπή Αγώνων έκανε τη σωστή απόφαση για την ακύρωση του αγώνα και να δώσει στους ανταγωνιστές της τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την Πάρο. Το σύνολο της ημέρας έχει δει εύστροφος ανέμους των 4-6 κόμβων.

Η πρόβλεψη για την επόμενη μέρα φαίνεται πολλά υποσχόμενη - Νότια άνεμος θα πρέπει να παρέχει ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα. Πρέπει να είναι ισχυροί άνεμοι, τα κύματα, και ο αγώνας θα είναι ακριβώς παράκτια.

go-global-paros-2012-4

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares