Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 21:36

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Ανδριώτης Τσορντανίδης [pics]

Παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας στην κατηγορία techno 293 (windsurf) είναι εδώ και κάποιες ώρες ο δεκαπεντάχρονος  Λεωνίδας Τσορτανίδης από την Άνδρο.

Ο Ανδριώτης ταλαντούχος ιστιοπλόος έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στο Κάλιαρι της Ιταλίας από 24/10-31/10 και συμμετείχαν 95 αθλητές στην κατηγορία υ-15.

Μετά την δεύτερη θέση που κατέκτησε φέτος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Λετονία άλλο ένα μετάλλιο έρχεται να προστεθεί στην συλλογή του, αυτή την φορά είναι χρυσό και μάλιστα με την ύψιστη των διακρίσεων, όπως είναι αυτή του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Ο Λεωνίδας ως συνήθως, όπως και σε άλλους μεγάλους αγώνες δεν ξεκίνησε καλά και αυτό λόγω τις χαμηλής έντασης του ανέμου που τον επηρέασαν, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες και η ένταση του ανέμου ανέβαινε και σε συνδυασμό με τις σταθερές κούρσες τον οδήγησαν να σκαρφαλώσει πανάξια στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Ο ίδιος μιλώντας στα Ιταλικά ΜΜΕ δήλωσε : «Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας με τρομερό ανταγωνισμό» για να προσθέσει: «Το Κάλιαρι είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για windsurf». Κλείνοντας ο νεαρός τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία του την οποία αφιερώνει στον προπονητή του τον Γιώργο Φράγκο και όλους τους Ανδριώτες.

Να σημειώσουμε ότι στο ίδιο πρωτάθλημα έλαβε μέρος και ο αδερφός του Πέτρος, ο οποίος παρόλο που δεν έχει λάβει μέρος σε πολλούς διεθνής αγώνες, ωστόσο κατέλαβε την 8η θέση, που θεωρείται μεγάλη επιτυχία.

leoleo1leo2leo3leo4

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares