Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 18:11

FINAL 4:Φοίνικας Σύρου – Α.Ο. Κηφισιάς 3-0 (Photo)...

Final_4_foinikas-kifisia630

Στον τελικό του Final 4 ο Φοίνικας Σύρου που πριν από λίγο κέρδισε την Κηφισιά με 3-0 σετ στον δεύτερο ημιτελικό του πρώτου League Cup στην Ελλάδα. Στον πρώτο ημιτελικό ο Γ.Σ. Λαμίας έχασε την πρόκρισή του στον τελικό από τον Απόλλων Καλαμαριάς χάνοντας με 3-2 σετ στο τάϊ μπρέϊκ.

Ο Φοίνικας Σύρου χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλό βόλεϊ κατάφερε και κέρδισε σχεδόν εύκολα την Κηφισιά, αν εξαιρέσουμε βέβαια το πρώτο σετ όπου οι παίκτες του Νίκου Νεόφυτου μπήκαν μουδιασμένα στο παρκέ και έφεραν το παιχνίδι στο όριο κερδίζοντας το πρώτο σετ με  28-26.

Στο δεύτερο σετ ο Φοίνικας"συνήλθε" από αυτό το μούδιασμα του πρώτου μέρους και έτσι έβαλε κεφάλι κατακτώντας κάνοντας άνετα το 2-0 με το σκορ να πηγαίνει στο 25-16. Το τρίτο σετ βέβαια ήταν συνοπτική διαδικασία καθώς οι Συριανοί είχαν πλέον το μυαλό τους στον αυριανό τελικό και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από την αποδυναμωμένη Λαμία μέχρι εκείνο το σημείο έκαναν το 3-0 με 25-20 το σκορ.

Final_4_foinikas-kifisia630x300

{div float:left}{/div}Στον πρώτο ημιτελικό η Λαμία φάνηκε να μπαίνει εξαιρετικά δείχνοντας ότι εκείνη θα είναι το αφεντικό του παιχνιδιού κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-16. Στο δεύτερο σετ ο Απόλλων Καλαμαριάς έκανε την αντεπίθεσή του βρισκόμενος από την αρχή του σετ μπροστά στο σκορ και κατακτώντας το με 21-25. Στο τρίτο σετ σειρά της αντεπίθεσης ήταν από πλευράς Λαμίας με το παιχνίδι στην αρχή να πηγαίνει πόντο-πόντο αλλά στο τέλος ο Απόλλων να χάνει το σετ με 25-21.

Και το τέταρτο σετ ήταν ανάλογο με το πρώτο μόνο που αυτή την φορά ο Απόλλων να στέλνει το παιχνίδι στο τάϊ μπρέϊκ  πράγμα που δεν περίμενε η Λαμία. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ ξαφνιασμένη η Λαμία από το αναπάντεχο αποτέλεσμα βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-6 στους πρώτους πόντους και έπειτα δεν είχε την ψυχολογία ώστε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και με τον Απόλλων να είναι κυρίαρχος να κερδίζει το παιχνίδι με τα σκορ 10-15 και να κάνει το 3-2 πηγαίνοντας στον τελικό του Final 4 έχοντας αντίπαλο αύριο στις 18:30 τελικώς (καθώς εξ αρχής σε παλαιότερο άρθρο είχαμε αναφέρει ότι ο τελικός θα ήταν στις 20:00 όμως άλλαξε η ώρα), τον Φοίνικα Σύρο στο πρώτο League Cup της Ελλάδος.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares