Αθλητικές ειδήσεις για τον Νέο ΑΟ Σύρου

Δείτε τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πάγου, υπεύθυνος της ακαδημίας Νέος ΑΟΣ και πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Κυκλάδων Χρήστος Ζαχαρίου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Το Δ.Σ του Νέου ΑΟ Σύρου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και τους γονείς για την εξαιρετική χρόνια που πέρασε. Ήταν μια δημιουργική και γεμάτη χρόνια ,με χάρες , με δυσκολίες αλλά και πολλές εμπειρίες.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Σύρου βρέθηκε στην Παναγιά Φανερωμένης και στον Ιερό Ναό Γέννησης της Θεοτόκου στα Χρούσσα. Ο ποδοσφαιριστής της Ελλάς Σύρου Γιώργος Μπακατσέλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Ρούσσου (ιδιοκτήτρια της ακαδημίας ποδοσφαίρου Βαλένθια Σύρου) με κουμπάρο τον Γιάννη Μαραγκό (μέλος της διοίκησης της Ελλάς).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταξίδι στην Πάρο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η ακαδημία ποδοσφαίρου του Νέου ΑΟ Σύρου, καθώς τα τμήματα Κ12, Κ10 και Κ8 θα αναμετρηθούν σήμερα και αύριο σε φιλικές αναμετρήσεις με τις ακαδημίες του Μαρπησσαϊκού.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (6/4) στο κέντρο διασκέδασης Ζωζεφίνα η ετήσια χοροεσπερίδα του Νέου Α.Ο Σύρου. Από την βραδιά, δεν έλειψε το κέφι, καθώς βρέθηκαν όλοι οι αθλητές της ακαδημίας, γονείς και υποστηρικτές της ομάδας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Στο φινάλε της Α φάσης του πρωταθλήματος, οι Κανονιέρηδες νίκησαν το Νέο Α.Ο.Σ 1-0 και πήραν την δεύτερη θέση στον όμιλο που οδηγεί στα μπαράζ για την είσοδο στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η ακαδημία της Σύρου 2002 έκλεισε με νίκη τη φετινή σεζόν επικρατώντας με 3-1 του Νέου ΑΟ Σύρου για την 10η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ12.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο Νέος ΑΟ Σύρου ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από τον Ανδριακό για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (3/3 | 14:30) από το στάδιο του Κόρφου στη Μύκονο τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Κ14 μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και του Νέου ΑΟ Σύρου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στην Ερμούπολη, οι Κανονιέρηδες Σύρου επικράτησαν με 5-1 του Νέου ΑΟ Σύρου για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 5-0 του Νέου ΑΟ Σύρου, σημείωσε την 7η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα Κ12 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Final-4.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 08:26

Κ12: Η Ελλάς Σύρου σφράγισε την είσοδο στο Final-4

Η Ελλάς Σύρου επικράτησε με 5-0 του Νέου ΑΟ Σύρου, πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα Κ12 και εξασφάλισε την πρόκριση της στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η ακαδημία Κ6 των Κανονιέρηδων Σύρου αναμετρήθηκε σε φιλικό με την αντίστοιχη του Νέου ΑΟ Σύρου στις εγκαταστάσεις του MULTIACTION, όπου τα μικρά παιδιά χόρτασαν ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Σελίδα 1 από 14

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35