Αθλητικές ειδήσεις για τον ΑΟ Ερμούπολης

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Γεομπρές, επί χρόνια μέλος του Διοκητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΚ και Γενικός Γραμματέας, που εργάστηκε άοκνα και αποτελεσματικά, για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μπάσκετ στις Κυκλάδες, δίνοντας πάντα λύσεις στα προβλήματα των Σωματείων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε… παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Περιστεριώνας την αναμέτρηση στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895-Νικόλαος Βιδάλης”, με την οποία “άνοιξε η αυλαία” του Α’ ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, καθώς επικράτησε του ΑΟ Ερμούπολης με το εντυπωσιακό 97-37 το μεσημέρι της Κυριακής 24/9.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η διοίκηση του Α.Ο. Ερμούπολης, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστές τις μέρες και τις ώρες προπονήσεων όλων των τμημάτων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πλευρό της εθνικής μας ομάδας βρέθηκαν οι αθλητές του ΑΟ Ερμούπολης, για το φιλικό αγώνα εναντίον της Σλοβενίας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Φως στην άκρη του τούνελ, ή προεκλογική υπόσχεση;;; Αυτό θα το δείξει η ιστορία, καθώς όπως λέει κι θυμόσοφος λαός μας «Κυριακή, κοντή γιορτή»…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι της Σύρου παρατέθηκε από τους εκπροσώπους τους στη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Άρη Ρώτα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Την Πέμπτη (27/07) και ώρα 14:00 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Μυκόνου στην Άνω Μερά θα πραγματοποιηθεί ένας σημαντικός φιλικός αγώνας για καλό σκοπό, με παίχτες από όλες τις ομάδες των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων μπάσκετ της ΕΣΚ Κυκλάδων που θα γίνουν μεταξύ 10 και 11 Ιουνίου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα του Ανδρικού πρωταθλήματος μεταξύ του Άρη Σύρου και του ΑΟ Ερμούπολης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση των αγώνα του πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΣΚ Κυκλάδων, Περιστεριώνας Τήνου - ΑΟ Ερμούπολης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλη νίκη που τους δίνει το εισιτήριο για το final-4 πέτυχαν οι παίδες του Περιστεριώνα Τήνου με 66-33 κόντρα στον ΑΟ Ερμούπολης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα ΤΑΚ Περιστεριώνας – ΑΟ Ερμούπολης για το πρωτάθλημα παίδων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση από το κλειστό γυμναστήριο Τήνου τον αγώνα του πρωταθλήματος Ανδρών μεταξύ του ΑΟ Ερμούπολης και του Άρη Σύρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη με 39-72 κόντρα στον ΑΟ Ερμούπολης πέτυχαν στην Σύρο οι Έφηβοι του Περιστεριώνα που πλέον εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση τους στο final four.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 43

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35