Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012 17:17

ΑΟ Τήνου Νέων -Ανω Σύρος Νέων (Φωτος)

neon aot-anw syros 27-1-2012-1

Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγώνες πετυχε η ομάδα νέων του ΑΟ Τήνου επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας της Άνω Σύρου με σκορ 4-1.

Τα γκολ των δυο ομάδων πετυχαν η Γιαννισοπουλος (32') Αρμακολας (42') Βιδάλης Αν. (47' 57') ενώ για την Άνω Σύρο ο Σαγκινέτος(16').

William Hill Poker

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Άνω Σύρο η οποία παρότι ταξίδεψε στην Τήνο με μόλις 9 παίκτες κατάφερε στο 16' να προηγηθεί με εξαιρετικό σε εκτέλεση σουτ από τα σαράντα μέτρα του Σαγκινέτου. ο ΑΟ Τήνου συνέχισε να πιέζει αλλά η υπεροχή που ασκούσε ήταν φλύαρη. Την λύση για την ομάδα της Τήνου την έδωσε ο Γιαννισοπουλος 8' πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο όταν σε μια σέντρα σουτ από τα αριστερά και πολύ πλάγια στην κλειστή γωνιά της Άνω Σύρου ο τερματοφύλακας Ρούσσος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα η οποία μετά από την απόκρουση κατέληξε στα δίχτυα έτσι το πρώτο σαρανταλεπτο τελείωσε με το σκορ ισόπαλο στο 1-1.

neon aot-anw syros 27-1-2012-0
Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της την μπήκε άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και πριν περάσουν δυο λεπτά κατάφεραν με ένα ωραίο πλασέ του Αρμακολλα Εδ. να κάνει το 2-1 και να απλοποιήσει τα πράγματα. Πέντε επτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 47'ο Βιδάλης Αν. κατάφερε με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 3-1 ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο έκανε στο 57' το 4-1. Ο ΑΟ Τήνου έχασε και άλλες ευκαιρίες στην συνέχεια αλλά το σκορ σταμάτησε εν τέλει στο 4-1.
Για το τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο για όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για το καλό θέαμα που μας πρόσφεραν αλλά ιδιαίτερα στα παιδιά της Άνω Σύρου που παρότι εννέα άτομα αποστολή στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο .



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ:

ΑΟ ΤΗΝΟΥ (ΣΟΥΡΑΝΗΣ) ΟΡΙΑΝΟΣ (75' ΠΑΓΑΝΕΛΗΣ) ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ (75'ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΑΚΗΣ) ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ, ΤΡΙΓΩΝΗΣ, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ο, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΙΓΚΑΣ, ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ (ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Γ.70'), ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΕΔ. (ΒΙΔΑΛΗΣ Α.73'), ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ 41')

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ (ΠΟΥΛΟΣ) ΡΟΥΣΣΟΣ, ΠΑΧΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΡΕΡΗΣ, ΠΕΡΡΗΣ, ΤΣΙΟΠΕΛΑΚΟΣ, ΞΑΝΘΑΚΗΣ, ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΣ, ΑΛΥΦΡΑΓΚΗΣ, ΠΟΥΛΟΣ

William Hill Poker

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κοπή πίτας στο Vissas Club Νέων: Πανναξιακός-Αγερσανί »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares