Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 12:32

Η αδιαφορία τους έστειλε στα απέναντι αποδυτήρια!!!

Ήταν κάτι που ακουγόταν εδώ και καιρό, αλλά υπήρχε μόνο σε επίπεδο φημών. Από σήμερα, όμως, πήρε σάρκα και οστά και αποτυπώθηκε στο χαρτί.

Η ανακοίνωσή τους περί αποχώρησης από τον Πανναξιακό και τους λόγους αυτής, την περασμένη Δευτέρα 6 Αυγούστου, έκανε τους πάντες να καταλάβουν πως οι νέες πολιτείες που θα αναζητούσαν για τη νέα μπασκετική τους στέγη δεν ήταν μακρινές… Απλά 32 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Νάξου, στην Απείρανθο (σ.σ. αν και η έδρα των προπονήσεων και των αγώνων είναι κοινή, το ΔΑΚ Νάξου).

Όπως είναι ηλίου φαεινότερον, ο πρόλογος αυτός ανήκει στους Νίκο Μυλωνά, Παναγιώτη Καλαβρό, Σπύρο Μάκαρη και Παναγιώτη Πολίτη, οι οποίοι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Οι τέσσερις πρώην …σωματοφύλακες του Πανναξιακού που όλα αυτά τα χρόνια πρόσφεραν τα πάντα στην ομάδα τους θυσιάζοντας χρόνο από τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους και χρήμα πολλές φορές με μοναδικό αντάλλαγμα την χαρά τους να αγωνίζονται και να ιδρώνουν στο παρκέ για να πετύχει η ομάδα τον στόχο την εκάστοτε αγωνιστική περίοδο.

Ως …εραστές του αθλήματος και πηγαίνοντας σε μία ομάδα με αμιγώς μπασκετική διοίκηση αναμένεται να συνεχίσουν να προσφέρουν για το καλό του ναξιακού μπάσκετ τουλάχιστον μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ και χωρίς άλλη μία φορά να περιμένουν ανταλλάγματα.

Όλα αυτά όπως είχε αποκαλύψει από τις 11 Ιουλίου το “SportCyclades”, σε μία κίνηση καλής θελήσεως οι διοικούντες του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, αλλά και οι παλαιότεροι παίκτες των πρωταθλητών Κυκλάδων έκαναν μία ανοιχτή πρόσκληση προς τους τέσσερις να έρθουν στον σύλλογό τους και να δημιουργήσουν μια ισχυρή ομάδα που στο …βάθος να μπορέσει να είναι αυτή που θα μπορέσει να εκπροσωπήσει τις Κυκλάδες στη Γ’ εθνική κατηγορία!

Η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια:

«Το Δ.Σ. Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Μυλωνά Νίκου, Καλαβρού Παναγιώτη, Μάκαρη Σπύρου και Πολίτη Παναγιώτη! Η παρουσία των καλύτερων αθλητών καλαθοσφαίρισης του νησιού στον ίδιο σύλλογο καθιστά μονόδρομο την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Γ’ εθνική».

 39454482_10212054920758683_4715525893714345984_n.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares