Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 13:01

Φιλική ισοπαλία για Χαϊδάρι και Αστέρα Καισαριανής

Κάποια πρώτα, χρήσιμα συμπεράσματα είχαν την ευκαιρία να βγάλουν ο Γιάννης Σιλεβίστας και ο Γιώργος Τσαμόπουλος σε Χαϊδάρι και Αστέρα Καισαριανής. Οι δύο ομάδες, που θα τεθούν αντιμέτωπες και στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης», το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και, μάλιστα, προηγήθηκαν στο 20 με κοντινό πλασέ του Μαγγανά μετά από πάσα του Ραχίμ (0-1). Πέντε λεπτά μετά «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του Παληγεώργου σταμάτησε στο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι κυανέρυθροι ισοφάρισαν σε 1-1 χάρη σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Παπαγεωργίου και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκέτσι. Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία ακολούθως να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Δάρρας, Αλεξίου, Ρόμπι, Συριόπουλος, Τσιούλος, Νταλακούρας, Αρβανιτάκης, Γιαννακόπουλος, Χατζηροδίτης, Κυριαζής.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ως εξής: Λευκόπουλος, Τόρρα, Σταγάκης, Γωγουβίτης, Πολίτης, Μπουτσικάρης, Ερρίκος, Γκουτίδης (75' Αντωνάκος), Κλάψας (70' Χαραλαμπίδης), Γκέτσι, Αργυρίου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ. (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μιχελής Σμυρνάκης, Πρωτονοτάριος, Ρέτζο, Χασιώτης, Λάσκαρης, Μαγγανάς, Σταμούλης, Παληγεώργος, Ραχίμ, Παπούλιας.

Έπαιξαν ακόμη οι Φουτράκης, Πήλιος, Γρηγοριάδης, Παπαγεωργίου, Βλασσόπουλος, Μπακαούκας, Ζέλο, Θεοδώρου, Σάμιος, Μακρυγιάννης, Σάκα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares