Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 19:35

Τα 5 must have pieces που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία συλλογή!

Για να έχεις ένα ακαταμάχητο look σε κάθε σου εμφάνιση υπάρχουν μερικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν μοναδικά το outfit σου. Μπορείς να τα φοράς σε κάθε σου έξοδο και να τα συνδυάζεις με τα άλλα ρούχα της συλλογής σου και να απογειώνουν την εμφάνισή σου κάθε στιγμή της ημέρας!

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα must have pieces που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία συλλογή! Συνέχισε να διαβάζεις λοιπόν!

  • Παντελόνι

Για το daily outfit στη σχολή, στη δουλειά, στην απογευματινή βόλτα ακόμη και στα parties που θέλεις να έχεις άνεση και κομψό style, τα παντελόνια είναι η ιδανική λύση. Ένα κλασσικό τζιν παντελόνι σε μπλε χρώμα θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα winter και summer looks σου καθώς με συνδυασμούς σε πουλόβερ, t-shirts ή πουκάμισα και παπούτσια θα έχεις το ιδανικό outfit. Στα τελευταία fashion trends πρωταγωνιστούν τα ψηλόμεσα παντελόνια με καμπάνα οπότε μην ξεχάσεις να προσθέσεις και ένα τέτοιο κομμάτι στη συλλογή σου.

  • Φόρμες

Για τις αθλητικές σου δραστηριότητες που θέλεις να έχεις άνεση και ακαταμάχητο style, οι φόρμες και τα αθλητικά κολάν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις! Σε όλα τα καταστήματα με αθλητικά είδη και στα ηλεκτρονικά καταστήματα θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε αθλητικές φόρμες γυναικείες με επένδυση για τις κρύες ημέρες του χειμώνα ή με πιο απλό ύφασμα για τις ημέρες του καλοκαιριού. Μην ξεχνάς πως όλα τα αθλητικά ρούχα έχουν τεχνολογία που απορροφούν τον ιδρώτα και στεγνώνουν πολύ γρήγορα επομένως να είσαι πολύ προσεχτική με τις αγορές σου.

  • Sneakers

Τα αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή που τα είδαμε και όχι άδικα γιατί τα sneakers είναι τα παπούτσια που θα πρωταγωνιστούν σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορούν λοιπόν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα τζιν παντελόνια σου, τις φόρμες σου ακόμη και με τα φορέματά σου. Τα sneakers γυναικεία θα τα βρεις σε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις αυτό το ζευγάρι που θα σου χαρίσει τη λάμψη και το style που ψάχνεις.

  • Τσάντες/Backpack

Για να είναι ολοκληρωμένο το look σου και για να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα αντικείμενα που θα χρειαστείς κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της βραδινής εξόδου σου, μια γυναικεία τσάντα είναι απαραίτητη. Για τα daily outfits σου, τις μικρές εξορμήσεις και για το γραφείο, στο backpack σου θα μπορείς να βάλεις το laptop σου και όλα εκείνα που θα χρειαστείς για την ημέρα σου.

  • Κοσμήματα

Το επόμενο που ακολουθεί σε αυτή τη λίστα είναι τα κοσμήματα. Καθώς αυτά είναι που θα τονίσουν το look σου και θα σου χαρίσουν μια μοναδική πινελιά σε κάθε σου outfit. Ένα χρυσό κολιέ για το λαιμό, μια αλυσίδα βραχιόλι για το χέρι και ένα δαχτυλίδι δεν θα πρέπει σίγουρα να λείπουν από την κοσμηματοθήκη σου!

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares