Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 21:35

Power Dressing: 4 tips για να το πετύχετε

Σύνολα που αποπνέουν δυναμισμό, δημιουργούν επαγγελματική εμφάνιση και δίνουν την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

Το power dressing θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, θα αναδείξει τον δυναμικό χαρακτήρα σας και γι’ αυτό σας ενδιαφέρει. Παρακάτω, τα τέσσερα σημεία-κλειδί που πρέπει να προσέξετε, για να το απογειώσετε:

Χρώμα

Οι αποχρώσεις έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν τη διάθεσή μας, έχουν συμβολισμούς και ιδιαίτερη ενέργεια. Το μαύρο ανέκαθεν συμβόλιζε την εξουσία και έντυνε τα επίσημα looks. Γκρι και navy blue δίνουν preppy και σοφιστικέ εικόνες, ενώ το κόκκινο ξεχωρίζει ως το χρώμα του πάθους. Ντυθείτε με ένα ζακάρ μαύρο από τα παντελόνια γυναικεία μαζί με μια φίνα almost black μπλούζα με halterneck λαιμόκοψη που θα αναδεικνύει τους ώμους σας. Επίσης, προσέξτε πολύ τα μονοχρωματικά outfits με τις διαχρονικές γραμμές που ταιριάζουν σε αυτό το στιλ. Ένα total white ή beige look θα είναι εξίσου δυναμικό με ένα ensemble σε πιο dark αποχρώσεις.

Όγκοι

Εδώ ανήκουν οι βάτες και τα φουσκωτά μανίκια που διακοσμούν μπλούζες, τοπ και πανωφόρια. Αναζητήστε αυτά τα στοιχεία στα ρούχα σας και θα δείτε ότι η μέση σας θα φαίνεται λεπτότερη, εσείς ψηλότερη και η σιλουέτα σας πιο structured. Όλα τα παραπάνω αποτελούν εγγύηση για μια πολύ δυναμική όψη. Όπως με ένα κατακόκκινο τοπ με puff sleeve μαζί με λευκή παντελόνα -σύνολο που θα φοράτε από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο.

Φούστες

Μίντι και μάξι κατά κύριο λόγο για outfits που πειραματίζονται με την ανδρόγυνη ενέργεια. Μια pencil φούστα με πουκάμισο και διακοσμητική γραβάτα. Μια maxi skirt με ένα crop γιλέκο από πάνω με έντονους ώμους. Μια πλισέ μακριά slip skirt με ζιβάγκο μπλούζα και loafers. Τα κομμάτια αυτά είναι game changers.

Σακάκια & Γιλέκα

Σε κάθε μήκος, σε κάθε fit, σε κάθε χρώμα και σε κάθε σχέδιο. Τα συγκεκριμένα items θα κάνουν οποιοδήποτε look σας να φαίνεται πιο επαγγελματικό. Τραβήξτε την προσοχή σε ένα corporate περιβάλλον με σκούρο μπλε ριγέ κοστούμι ή με ένα σε pied de poule. Το καλοκαίρι που τα χρώματα γίνονται πιο φωτεινά, τολμήστε ένα μακρύ γιλέκο στο χρώμα της μέντας με λευκό σύνολο ή το μπεζ με ομοιόχρωμο παντελόνι για sophisticated outfit με συνοχή.

Το power dressing σας ενδιαφέρει είτε έχετε ένα σημαντικό meeting, είτε το επιβάλλει το dress code της εταιρείας, είτε σας αρέσει να παρουσιάζετε μια πιο επαγγελματική φιγούρα στην καθημερινότητά σας. Κρατήστε το info, ενσωματώστε τα tips στο ντύσιμό σας και να είστε σίγουρη ότι θα έχετε κατακτήσει το trend.

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares