Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 21:51

4 τάσεις στα καλοκαιρινά φορέματα που δε θα σου πει κανείς

Είναι εκείνες οι στιγμές που θα νιώσεις τις ακτίνες του ηλίου πιο ζεστές επάνω σου, τις μέρες να μεγαλώνουν, να γίνονται πιο φωτεινές, πιο ηλιόλουστες και τότε θα ξέρεις ότι το καλοκαίρι σου μόλις έχει ξεκινήσει.

Η νέα σεζόν φέρνει μοιραία και μια διάθεση ανανέωσης, τα ρούχα σου γίνονται πιο ανάλαφρα, πιο αποκαλυπτικά και αν η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται ορισμένες προσθήκες, τα φορέματα είναι τα πρώτα που μπαίνουν στη λίστα σου. Οι τάσεις αναδεικνύονται από τη street fashion, τα ΜΜΕ, η έμπνευση είναι παντού, ακόμα και εδώ που θα σου αποκαλύψουμε τις τέσσερις τάσεις που ξεχωρίσαμε φέτος στα καλοκαιρινά φορέματα:

Με κορδόνια

Χωρίς μοτίβα, χωρίς ασυνήθιστα χρώματα, με μοναδικό ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα κορδόνια που θα τυλίξουν την πλάτη ή θα στολίσουν σαν αξεσουάρ τη μέση και το ντεκολτέ σου. Μάξι, μίντι, μίνι, όλα τα στιλ απέκτησαν φέτος κορδόνια σαν διακοσμητικές λεπτομέρειες -ωδή στην crafty αισθητική. Φόρεσε τέτοια φορέματα με εσπαντρίγιες και ψάθινες τσάντες σε all-day vacation σύνολα.

Δίτονα

Η τάση που είδαμε το φθινόπωρο σε τζιν παντελόνια και φούστες, τώρα ντύνει μίνι overalls και μάξι φορέματα. Αν αποφεύγεις τα prints, τα δίχρωμα φορέματα θα δημιουργήσουν τις eye-catching εμφανίσεις που θες. Δε χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω, τα διαφορετικά χρώματα στο ρούχο σου θα είναι αρκετά για να κλέψουν την παράσταση. Σημείωσε το συγκεκριμένο trend, γιατί τον χειμώνα θα το δεις σε παλτό γυναικεία, αλλά και σε καμπαρντίνες με αντιθετικά γαζιά.

Boudoir

Είναι τα φορέματα που θα έβλεπες δίπλα από ένα μπουντουάρ. Σκέψου δαντέλες, σατέν υφές και items με lingerie στιλ. Είναι τα κομμάτια που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα και δημιουργούν τα πιο σαγηνευτικά outfits. Σαν ένα μάξι satin-look που είδαμε σε μπλε απόχρωση ή το βιολετί εξώπλατο με το σκίσιμο στο πόδι. Τα συγκεκριμένα φοριούνται άνετα και τον χειμώνα με cozy oversized πουλόβερ από πάνω.

Σεμιζιέ

Το fashion essential για τα office looks σου. Το σεμιζιέ φόρεμα -η τέλεια μίξη θηλυκότητας και σοφιστικέ διάθεσης. Τώρα θα τo βρεις με τα πιο ανάλαφρα και δροσερά υφάσματα. Μπορεί να είναι μονόχρωμο ή με preppy ρίγες, αλλά σε κάθε περίπτωση το business-chic στιλ του είναι on-trend και αυτό το καλοκαίρι. Δοκίμασε ένα μακρύ αμάνικο, σε χακί χρώμα, με καφέ αξεσουάρ και θα δεις ότι θα δείχνεις κομψή σε κάθε περίσταση.

Όταν ο καιρός ζεσταίνει, τα σχέδια για διακοπές και μικρές αποδράσεις ξεκινούν. Οι λίστες με τα απαραίτητα γεμίζουν συνεχώς με διορθώσεις και προσθήκες της τελευταίας στιγμής. Με ευέλικτα, μοντέρνα κομμάτια που θα φοράς και μετά τις διακοπές σου, σαν τα φορέματα που σου αποκαλύψαμε παραπάνω που αξίζουν να μπουν στη wish list σου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares