DARZENTAS_MESA
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 19:19

Σαρώνει το Enigma Club του Μάριου Γαλανού. Και ο Αντετοκούνμπο στο deck του απόλυτου club

Σε ένα από τα κορυφαία Club της Ευρώπης έχει εξελιχθεί το ENIGMA στη Σαντορίνη.

Ο επιχειρηματίας, Μάριος Γαλανός, γνωστός και για την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, όντας αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, έχει καταφέρει να δημιουργήσει το απόλυτο Club νυχτερινής διασκέδασης, με το Enigma να θεωρείται σίγουρα το κορυφαίο μαγαζί στη Σαντορίνη και ένα από τα κορυφαία σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Μάριος, με πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα στο νησί, έχοντας στην ιδιοκτησία του επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης κατάφερε να φτιάξει και το απόλυτο στέκι διασκέδασης στη Σαντορίνη και όχι μόνο.

Κάθε βράδυ επικρατεί το αδιαχώρητο, αφού είναι ο πλέον Hot προορισμός διασκέδασης για τους επισκέπτες του νησιού.

ENIGMA SANTORINI

Με επιρροές από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη στην διακόσμηση και στα ακούσματα, το ENIGMA έχει ξετρελάνει τη νύχτα του νησιού, δίνοντας τη δυνατότητα ποιοτικής διασκέδασης σε έντονους ρυθμούς.

Μυστικό στην επιτυχία υπάρχει και αυτό ακούει στο όνομα Μάριος Γαλανός, ο οποίος έχει επενδύσει πολλά χρήματα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα έχει επιλέξει τους καλύτερους του είδους ως συνεργάτες του.

 

 

Enigma Club Santorini

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

 

Οι βραδιές στο ENIGMA «απογειώνονται» σε εβδομαδιαία βάση, καθώς στο DECK του μαγαζιού παίζουν τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου από ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Στη φωτογραφία του άρθρου ο Φράνσις Αντετοκούνμπο με τους συνεργάτες του λίγο πριν ανέβουν στο DECK και να προκαλέσουν ντελίριο στον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το ENIGMA.

Και για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Φράνσις είναι ο μεγάλος αδελφός του Γιάννη... 

ATE

 

 

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares