Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 15:00

«Κατεβάζει» αναπτυξιακή ομάδα ο ΑΟΑΝ

Με στόχο την αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που προέρχονται από την ακαδημία ο ΑΟΑΝ "κατεβάζει" αναπτυξιακή ομάδα στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣ Λασιθίου.

Η ανακοινωση

Με μοναδικό γνώμονα την εξέλιξη των νεαρών αθλητών που ανήκουν στην οικογένεια του ΑΟΑΝ, αποφασίστηκε η δημιουργία Β’ ανδρικής ομάδας, η οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣ Λασιθίου από την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.
Η συγκεκριμένη κίνηση, στόχο έχει την αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα της ακαδημίας μας, προκειμένου να δείξουν το ταλέντο τους, να διαμορφώσουν χαρακτήρα από τη συμμετοχή σε ένα επίσημο πρωτάθλημα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες από δυνατά παιχνίδια, ως ενδιάμεσος «κρίκος», ώστε σταδιακά να προωθούνται στον ΑΟΑΝ, το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος και βασική φιλοσοφία της ομάδας μας. Τα επόμενα χρόνια ο ΑΟΑΝ να έχει έναν κορμό γηγενών παικτών στους οποίους θα στηρίζεται.
Πρώτη συνάντηση την Παρασκευή (9/8) για ΑΟΑΝ Β και Youth
Σε συνέχεια της ενημέρωσης σχετικά με τη λειτουργία του ΑΟΑΝ Β, κάνουμε γνωστό ότι την Παρασκευή 09/08 και ώρα 19:45 θα πραγματοποιηθεί στις κερκίδες του σταδίου του Αγίου Νικολάου, η πρώτη συνάντηση με τα παιδιά και τους γονείς των παιδιών που θα απαρτίζουν την ομάδα ΑΟΑΝ Β, καθώς και τις ομάδες Youth 1 - Youth 2. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δώσει το παρόν και να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας για αυτές τις τρεις ομάδες του σωματείου μας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares