Τάσος Ζαννής

Τάσος Ζαννής

Άλλη μια ομάδα αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Μετά τον Αλμυρό Γαζίου, τη Νίκη Ευκαρπία και τον Ιάλυσο Ρόδου, τώρα και ο Ελλοπιακός δεν είναι σε θέση να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Η φάση των «16» στο Euro 2024 ολοκληρώθηκε, με τα παιχνίδια Ισπανία – Γερμανία και Πορτογαλία – Γαλλία να ξεχωρίζουν από τα προημιτελικά. Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Η Ελλάς Σύρου συνεχίζει χωρίς σταματημό τις ανανεώσεις συμβολαίων. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Περικλή Μηνά, ο οποίος θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Σύρου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός κόντρα στην ερασιτεχνική Ουνιόν Χάουζ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο, κέρδισε με 14-0 τους Αυστριακούς και ξεμούδιασε από τις διπλές καθημερινές προπονήσεις. Βασικός ξεκίνησε ο Συριανός ποδοσφαιριστής Γιώργος Κάτρη που βρίσκεται στην προετοιμασία στην Αυστρία μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «πράσινους».

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Στάση... Κυκλάδες για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού! Άνδρος, Πάρος, Νάξος, Τήνος και Σύρος θα έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν το τρόπαιο του Europa Conference League από την ομάδα των ανδρών, και του UEFA Youth League της Κ19.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Πανναξιακός και ΑΕ Μυκόνου ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου για το πρωτάθλημα της Κ18. Ένα αποτέλεσμα που έστεψε Πρωταθλητή Κυκλάδων τον Αίαντα Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ισπανία νίκησε και την Αλβανία (1-0) και με 3/3 προκρίθηκε στους «16» του Euro 2024, αφήνοντας τους Αλβανούς εκτός διοργάνωσης. Στο άλλο ματς του ομίλου η Ιταλία πήρε απίθανη πρόκριση με γκολ στο 90+8' και το 1-1 κόντρα στην Κροατία, η οποία δύσκολα θα πάρει την πρόκριση ως 3η.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 23:39

Το πρόγραμμα του Stoiximan Aegeanball Festival 2024

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του Stoiximan Aegeanball Festival 2024. Η δράση αρχίζει από το πρωί της Παρασκευής 28 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το βράδυ της Κυριακής, 30/6.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η προσπάθεια δικαιώνεται! Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του Συριανού Γιώργου Κάτρη μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 219

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35