Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 17:00

Πήρε βαθμό ο Ελλοπιακός στου Ζωγράφου

«Όρθιος» σε μία δύσκολη έδρα έμεινε ο Ελλοπιακός και πρόσθεσε πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή του, στην προσπάθεια που κάνει στον 4ο όμιλο για παραμονή στη Γ' Εθνική.

Η ομάδα του Π. Τζαναβάρα απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου απέναντι στον Ηλυσιακό, που είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει.

Στο πρώτο ημίωρο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν τον ρυθμό και τους γηπεδούχους να ψάχνουν τρόπους να φέρουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αλλά με καλές προϋποθέσεις. Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι ενέτειναν την πίεσή τους και απείλησαν στο 35ο λεπτό, όταν σε δυνατό σουτ του Λέκκα η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του -καλυπτόμενου- Χριστόπουλου και κατέληξε στο κάθετο δοκάρι, με τον γκολκίπερ Κυριατζή να έχει τεθεί εκτός φάσης από την ξαφνική αλλαγή τροχιάς. Κόντρα στη ροή οι Βοιωτοί πήραν το προβάδισμα στο 38'. Ο Βρυώνης έκανε απρόσεκτη μεταβίβαση, ο Βρέτο έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Λέτσο για το 0-1. Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα και δικαιώθηκαν, αφού πρώτα έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 41' ο Χριστόπουλος σούταρε μόλις άουτ από πλάγια θέση, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+3') ο Καλός έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από θαυμάσια ενέργεια του Παρασκευόπουλου από τα αριστερά, όμως ο Κυριατζής απέκρουσε σωτήρια στη γωνία του το σουτ που επιχείρησε. Στην επόμενη φάση ήρθε η ισοφάριση, όταν π Παρασκευόπουλος έκανε άλλη μία έξοχη ενέργεια, γύρισε την μπάλα επικίνδυνα και ο Τσέλλος την έστειλε στην εστία της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει (1-1).

Στο δεύτερο μέρος ο Ηλυσιακός περιόρισε τον αντίπαλό του σε παθητικό ρόλο, όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή του. Στην καλύτερή του στιγμή σε αυτό το διάστημα, έχασε μοναδική ευκαιρία για το δεύτερο γκολ στο 69', όταν ο Λέκκας βγήκε μόνος από κανονική θέση απέναντι στον Κυριατζή, όμως δεν ήταν καλή η παράλληλη πάσα προς τον Κράσι που περίμενε απλώς για να... σκοράρει! Από την πλευρά του, ο Ελλοπιακός συμβιβάστηκε με την ιδέα της ισοπαλίας, έκανε την ανάλογη διαχείριση ρυθμού και χρόνου και αποκρούοντας όλες τις επιθέσεις με επιτυχία, κράτησε τον βαθμό.

Διαιτητές: Νικόπουλος (Σάμου), Λαμπροπούλου-Τριανταφυλλίδης (Πειραιά)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Λέτσο, Γιαννόπουλος (61' Καραγιάννης), Παρασκευόπουλος, Βρυώνης (46' Νικολόπουλος), Σουβατζόγλου, Ταχιράι, Κασσιανός, Χαρίτος, Καλός (46' Κράσι), Χριστόπουλος, Λέκκας (83' Σαρρηασλάνογλου)

ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής, Αχείμαστος, Χασάι (72' Καλαμπόκας), Βιέννας, Τσέλλος, Μάκο, Ρεσβάνης, Παπαγεωργίου (58' Αλ Ομπισάτ), Χατζηλάμπρος (89' Σαντζάκου), Ριζάι, Βρέτο (72' Σπανός).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares