Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 14:47

Μοιρασιά για ΑΟΑΝ και Ερμή Ζωνιανών

Από έναν βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους ο ΑΟΑΝ και ο Ερμής Ζωνιανών, που αναμετρήθηκαν στο κρητικό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής.

Οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο δημοτικό στάδιο της Ιεράπετρας «Πέτρος Βουζουνεράκης», σε ένα παιχνίδι όπου οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν κάπως καλύτερες στιγμές και οι φιλοξενούμενοι απέσπασαν τον βαθμό χωρίς να «στριμωχτούν». Εξαιτίας αυτού του αποτελέσματος ο ΑΟΑΝ δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο Ερμής δεν μπόρεσε να βγει από αυτή.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν πιο καλά στο ματς και δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές για γκολ. Στο 5ο λεπτό η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Πύλιου από το ύψος της περιοχής και στο 14ο λεπτό έφυγε μόλις άουτ από το σουτ του Καρλίτος. Δύο λεπτά μετά (16') ο Γιαγκιόζης μπλόκαρε στο σουτ του Μπαμπουλάκη από το ημικύκλιο, ενώ στο 64' ο Δερμιτζάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ από τη σέντρα σουτ του Σένκα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κωστάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85'.

Διαιτητές: Μαράνος (Αθηνών), Μπιμπάκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)
ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Καμαρά, Μουστάκης, Δολαψάκης, Τσανάι, Φουκαράκης (66' Πλουσής), Καρλίτος, Σένκα, Πύλιος (77' Μαρκάκης), Αποστολόπουλος, Κατσικοκέρης
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Σαρρής, Παππάς (66' Χνάρης), Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης (66' Τουρνάκης), Αλεξάκης, Κεφαλούκος (90' Κοζωρώνης), Κωστάκης, Ρουμπάκης, Βιτώρος (78' Βασαμίδης), Αυγουστάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares