Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 10:25

Απόλυτη ισορροπία και μοιρασιά για Χαϊδάρι και Προοδευτική

Σε ένα ματς που τα πάντα είχαν απόλυτη ισορροπία Προοδευτική και Χαϊδάρι έμειναν στο 1-1 για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Το ματς ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στο α' μέρος αφού εκτός από το γκολ που πέτυχαν δημιούργησαν μερικές ακόμη ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ.

Στην επανάληψη, η Προοδευτική, που βρέθηκε να κυνηγάει σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς το σκορ, βελτιώθηκε στην επανάληψη ισοφάρισε με τον Δρόση, ωστόσο δεν μπόρεσε, παρά την πίεση της, να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Μάλιστα είχε και την τύχη με το μέρος της στα μισά το β' μέρους αφού ο Αποστολόπουλος αστόχησε από ευνοϊκό σημείο.

Οι βυσσινί είχαν δοκάρι με τον Θεοδωρίδη ενώ θα μπορούσαν να είχαν πάρει το ματς εάν ο Μανδαμαδιώτης ευστοχούσε στο 81' και ενώ βρέθηκε απέναντι από τον Χαλκίδη.

Στο 6' ο Μουκίδης έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Νικολόπουλου όμως ο διαιτητής, Δρακωνάκης θεώρησε ότι ήταν κολλημένο στο στήθος και δεν υπέδειξε φάουλ εκτός περιοχής.

Λίγο αργότερα το Χαϊδάρι ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πολίτη από τον Ξενοπανάγο όμως ο Κρητικός ρέφερι ορθώς δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Η πρώτη μεγάλη φάση για την Προο έλαβε χώρα στο 7' όταν ο Τσακίρης με δυνατό διαγώνιο σουτ είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 24' ο Αργυρίου βρέθηκε έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ όμως ο Χαλκίδης έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Αργυρίου πήρε την κεφαλιά από το κορνερ του Αποστολοπουλου όμως η μπάλα έφυγε παράλληλα. Στο 31 ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Πολίτης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε με προβολή να νικήσει τον Χαλκίδη.

Στο 30' ο Ντούνης έδιωξε σε κόρνερ το συρτό σουτ του Θεοδωρίδη. Στο 34' ο Μάριος Αργυρίου πάγωσε το γήπεδο Κορυδαλλού αφού δέχτηκε την πάσα πάρε-βαλε από τον Αλεξίου και σε κενή εστία πέτυχε το 0-1, χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ, αφού ως γνωστόν στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Προο. Στο 39' ο Αποστολόπουλος έκανε το φάουλ ο Μπουτσικάρης έπιασε την κεφαλιά όμως ο Χαλκίδης μπλόκαρε. Στο 43' το γήπεδο ξεσηκώθηκε από τις διαμαρτυρίες αφού ο Μαγκάκης βρέθηκε στο έδαφος μετά από επαφή που είχε με τον Αποστολόπουλο όμως ο Ηρακλειώτης διαιτητής υπέδειξε και πάλι τη συνέχεια του αγώνα.

Στην επανάληψη η πρώτη φάση ανήκει στο Χαιδαρι όταν μετά το κόρνερ του Αποστολόπουλου, η μπάλα απομακρύνθηκε και ο Μπουτσικάρης που έκανε το σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Στο 58' ο φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς όμως δεν το έκαναν.

Ο Βακράκος με παράλληλο γύρισμα βρήκε τον Αποστολόπουλο ο οποίος αφού έκανε μια προσποίηση επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να σταματάει στο πόδι του Μανδαμαδιώτη. Στο 77' η Προοδευτική κατάφερε να ισοφαρίζει.

Ο Μαγκάκης από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Δρόσης που είχε περάσει στο γήπεδο αφού στόπαρε τη μπάλα με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα να αναπαφτεί στην αριστερή γωνία του Ντούνη για το 1-1.Το γκολ αυτό τόνωσε την ψυχολογία των παικτών του Πάρη Ανδράλα που λίγο έλλειψε να γυρίσουν το ματς στο 81'.

Ο Μανδαμαδιώτης συνδυάστηκε με τον Δρόση, με τον πρώτο να χάνει μεγάλη ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-1, αφού η μπάλα σταμάτησε στον Ντούνη. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 88' ο Μανδαμαδιώτης έκανε τη σέντρα ο Ξυγκάκης δέχθηκε το κράτημα από τον Ρόπα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος όμως και παλι ο Δρακωνάκης δεν υπέδειξε τίποτα.

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας) Χαλκίδης, Παπαγεωργίου, Μαγκάκης, Νικολόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Ξενοπανάγος (46' Ανδριοπουλος), Θεοδωρίδης, Βουργουντζής (58' λ.τρ. Ξυγκάκης), Σταθόπουλος, Τσακύρης, Γκόγκα (46' Δρόσης).

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ντούνης, Αλεξιου, Ρόπας, Πολίτης, Ζίζηλας, Μπέλερης (20' λ.τρ. Μπουτσικάρης), Μουκίδης, Αποστολόπουλος (90+1' Γκρέμπι), Τσιούλος, Βακράκος (72' Μπερνιδάκης), Αργυρίου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares