Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 09:15

Έχασε έδαφος ο Εθνικός Πειραιά

Στην κούρσα για την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Εθνικός είχε απώλεια βαθμών.

Η ομάδα του Πειραιά «κόλλησε» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τον ΠΟ Ατσαλένιου και είδε τον Πανιώνιο να μένει μόνος του στην κορυφή της κατάταξης, μία εβδομάδα πριν το δικό τους τετ α τετ στη Ν. Σμύρνη και με τους κυανέρυθρους να έχουν ένα ματς λιγότερο. Στο γήπεδο Μοσχάτου οι κυανόλευκοι είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες για να σκοράρουν απέναντι σε έναν αντίπαλο, που από την πλευρά του έμεινε με πολλά παράπονα από τη διαιτησία, για δύο περιπτώσεις στις οποίες σημειώθηκαν γκολ που δεν μέτρησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Με ενθουσιασμό και αρκετή ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Β. Χαντέ έχασε σημαντικές ευκαιρίες με πλέον χαρακτηριστικές το τετ α τετ του Μακρυγιάννη που έστειλε την μπάλα άουτ, όπως και την άστοχη προσπάθεια του Μαλάι από τη μικρή περιοχή. Η εικόνα της αναμέτρησης ήταν παρόμοια και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, όπου ο Μακρυγιάννης πρωταγωνίστησε πάλι σε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του. Από εκεί κι έπειτα το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, με τους πράσινους του Ηρακλείου να βάζουν δύσκολα στον Εθνικό. Μάλιστα, στο 80' ο Λουμπάκης και στο 88' ο Χαρίτος έστειλαν ισάριθμες φορές την μπάλα στα δίχτυα, όμως αμφότερα τα γκολ δεν μέτρησαν, στην πρώτη περίπτωση για χέρι και στη δεύτερη για οφσάιντ.

Στο 93ο λεπτό ο Εθνικός έχασε την τελευταία του ευκαιρία να βρει γκολ νίκης, όμως ο Γεωργούσης δεν ήταν εύστοχος.

Διαιτητές: Σαφούρης/Αργυρόπουλος (Σερρών), Παπαδόπουλος-Θωμόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου (75' Τσιάβος), Κατσογιάννης, Παπαγγελής (60' Κυριαζής), Μακρυγιάννης (75' Μπουτσικάρης), Μαλάι, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Βαλαβανόπουλος, Σεκούμπα (68' Γεωργούσης)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Λουμπάκης, Χαρίτος, Νάτος (85' Ψαρράς), Ζέλιος (75' Κασσωτάκης), Ικεότσα, Βοργιάς (75' Σφυρογιαννάκης, Χατζηανδρέου, Πέριτς (60' Δαμιανάκης), Μέμμος, Καϊμακαμούδης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares