Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 10:30

Ο Ηλυσιακός... έσπασε το αήττητο του Αλμυρού

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Ρουφ, με τον Ηλυσιακό να παίρνει τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αλμυρό, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του φετινή ήττα!

Οι κιτρινόμαυροι ευτύχησαν να βρουν γκολ από τα πρώτα λεπτά, διαφυλάσσοντας το προβάδισμά τους μέχρι την εκπνοή. Ήταν το 13ο λεπτό όταν ο Μαρίνου εκτέλεσε φάουλ, ο Λέκκας «τσίμπησε» την μπάλα και ο Κράσι πρόλαβε τον Γκόγκο στην έξοδό του, περνώντας την μπάλα με κεφαλιά πάνω από το σώμα του για το 1-0. Οι τυπικά γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, με τους Κρητικούς να παίρνουν τα ηνία του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, να πιέζουν για την ισοφάριση, όμως να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ.

Διαιτητές: Πιγγίου (Θεσπρωτίας), Μουμπογιατζόγλου (Πειραιώς)-Βάτος (Άρτας)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Κάρδαρης, Σουβατζόγλου, Κασσιανός (89' Γιαννόπουλος), Λέκκας (55' Τσέργας), Μαρίνου (85' Μακρίδης), Ταχιράι, Χαρίτος, Χριστόπουλος, Κράσι (80' Καλός), Παρασκευόπουλος,

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Γκόγκος, Αγαπάκης (76' Βακράκος), Γιαλούσης, Παπαδομιχελάκης, Πατινιώτης, Ενγκουέμ, Κοιλιάρας (63' Χαντί), Κουτάντος (89' Πακιουφάκης), Πιερτζιακόμι, Τουργαΐδης (46' Ρέγιες), Καστελλιανάκης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares