Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 16:06

Πήρε το ντέρμπι η Ρόδος

Έκλεισε αμέσως η Ρόδος την... παρένθεση που άνοιξε το περασμένο Σάββατο με την ήττα από τον Πανιώνιο και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Στο ντέρμπι του νησιού με τον Ιάλυσο, η ομάδα του Μ. Σκύβαλο επικράτησε με 1-0 και παρέμεινε σε απόσταση... αναπνοής από την πρωτοπόρο ΑΕ Μυκόνου. Το «χρυσό» γκολ για τους πράσινους σημείωσε στο 48ο λεπτό με πλασέ ο Μπαρμπαρούσης, αξιοποιώντας παράλληλο γύρισμα του Κάμπα. Στο 25ο λεπτό, από ένα άλλο παράλληλο γύρισμα του Κάμπα και παρέμβαση του Γιώργου, η μπάλα κατέληξε σε κάθετο δοκάρι. Κατά τα άλλα, έγινε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές αξιοσημείωτες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να έχουν τα διαστήματα υπεροχής τους και τους γηπεδούχους τελικά να φτάνουν στο «τρίποντο».

Διαιτητές: Αλατσάκης (Πειραιά), Λεωνίδας (Τρικάλων)-Πετρίδης (Πειραιά)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης, Τρόκα (72' λ.τρ. Στεργίου), Τζουανάκης, Κανταρτζής, Μάγκας, Βογιατζής, Τσούτσης, Δούμτσης, Κάμπα (83' λ.τρ. Μαντικός), Μπαρμπαρούσης, Μουζακίτης

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης (72' Τερζίου), Μπουσμπίμπα, Γεωργιάδης, Καρπαθάκης, Γιώργου, Ιντρίζι, Μαχαίρας (62' Εμπουμπά), Χατζηνικόλας, Σάββας (62' Δελαπόρτας), Πατσίλης (62' Γεωργίου)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares