Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 16:11

Επιστροφή στις νίκες για το Μοσχάτο

Σε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου προχώρησε η ΑΕ Μοσχάτου, καθώς επικράτησε με 2-0 του Πόρου.

Του Νικόλα Κοτσώνη

Στο 24' και στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα το Μοσχάτο βρήκε το γκολ. Ο Λάμπρου έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, και ο Ψυχογιός έπειτα από ωραίο κοντρόλ σκόραρε από κοντά για το 1-0 ! Στο 30', ο Πόρος ισοφάρισε στις ευκαιρίες καθώς το σουτ του Καλαμιώτη το μπλόκαρε ο Ταχάτος. Λίγο αργότερα ο Παυλάκης είδε το πλασέ του να περνάει άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 47' ο Μπόρι έστρωσε τη μπάλα στον Λάμπρου, με το σουτ του να φεύγει άουτ. Στο 57', η ομάδα του Πόρου έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Ταχάτος πραγματοποίησε τρομερή απόκρουση στο μακρινό σουτ του Παπαδομιχελάκη. Ο Πόρος είχε ακόμη μια ευκαιρία με τον Καστελιανάκη που επιχειρησε ένα φαλτσαριστο σουτ, το οποίο έφυγε αουτ. Λίγα λεπτά πριν την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, ο Βάλμας δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζαφείρη σε τετ α τετ. Στο 78', όμως, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βαλμάς πήρε το αίμα του πίσω, αφού έδωσε την ασίστ για το γκολ με κεφαλιά του Ανδρίκου πού διαμόρφωσε το τελικό 2-0 ! Στο 92', ο Πόρος στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ του Αυγουστάκη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι σε μια πολύ καλή ευκαιρία για μείωση του σκορ.
Διαιτητές: Πατεράκης, Τράντας/Αναστασόπουλος (Αθηνών)
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταυρου, Τζωρτζάτος, Ανδρίκος, Παντίδος, Κατίδης (58' Σιμονιάν), Βαλμάς (84' Φισκατώρης), Λάμπρου, Ψυχογιος, Χαλβατζίου (69' Ζαρκιάς), Παυλάκης (84' Ποιμενίδης)

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Μπάμπης (72' Πακιουφάκης), Παπαδομιχελάκης, Αυγουστακης, Κουτάντος, Καλαμιώτης (77' Αγριμάκης), Καστελιανάκης, Νάκας, Γροσδάνης (30' Σένκα), Ζαφείρης Α. (77' Πύλιος), Φρρόκου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares