Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 17:01

Ο Αστέρας Βάρης... άλωσε τη Ρόδο!

Οι... υψηλές πτήσεις δεν τρομάζουν τον Αστέρα Βάρης, ο οποίος στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής πέτυχε μία από τις σημαντικότερες νίκες της σεζόν.

Η ομάδα του Γ. Καβάση άλωσε τη Ρόδο, επικρατώντας με 2-0 της ομώνυμης ομάδας που υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Έτσι, οι κυανόλευκοι πλησίασαν αισθητά ακόμη και τη δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με τόλμη στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας να προηγούνται με δύο γκολ διαφορά πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού από ισάριθμα λάθη στην άμυνα! Στο 7ο λεπτό ο Βασιλειάδης σκόραρε με πλασέ για το 0-1 και στο 14' ο Ψυχογιός με κοντινό σουτ σημείωσε το 0-2. Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες για γκολ ήταν ο Αστέρας, απέναντι σε μία Ρόδο που έδειχνε να βρίσκεται «έξω από τα νερά της». Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι έψαξαν την ισοφάριση, είχαν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι, όμως ο Αστέρας κράτησε το σκορ ασφαλείας με πολύ καλή διαχείριση.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Μπακογιάννης-Σερεβέτας

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα (90' Κοντίτσης), Καψάλης (90' Καρασάββας), Καρδάμης, Νικολόπουλος (68' λ.τρ. Τσιακύρογλου), Λάσκαρης, Ζαχαρός, Λίμα, Μπαρμπαρούσης, Ζανάκης, Ζούνης (77' Λαθύρης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Ντούνιας (87' Μπάρρα), Χριστίνης (77' Μπάκας), Ψυχογιός (77' Καλέλα), Ντούλιας (63' Μπελαβράκης), Βασιλειάδης (63' Ντούνης)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares