Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 16:59

Ο ΑΟ Πυλίου κράτησε σε... μπελάδες τον Ιάλυσο

Το υψηλότερο κίνητρο το είχε ο Ιάλυσος στο δωδεκανησιακό ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο, όμως τη νίκη την πήρε ο ΑΟ Πυλίου στην Κω.

Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 2-0, διατηρώντας σε... επιφυλακή την ομάδα της Ρόδου, που έχασε την ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα προς τη σωτηρία. Μόλις στο 16ο λεπτό ο Δρόσος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 35' ο Χατζηνικόλας είχε δοκάρι με σουτ, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει, για να ακολουθήσουν κάποιες ακόμη ευκαιρίες των ερυθροκίτρινων. Ωστόσο, το επόμενο γκολ ήρθε πάλι από την πλευρά των γηπεδούχων και το πέτυχε ο Αλιμερκάι στο 57' με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Βουκομάνοβιτς (2-0). Παρά τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το σκορ δεν άλλαξε και, έτσι, ο ΑΟ Πυλίου έφτασε στο «τρίποντο».

Διαιτητές: Κατσίνης, Κωστάκης-Αλεξοπούλου

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Ήλιος, Παπαναστασίου, Μούλας (76' Συντιχάκης), Μπριλάκης, Εσαλέ (46' Τσατσακλάς), Βουκομάνοβιτς (76' Κυπραίος), Δρόσος (60' Λάντζιος), Μεντής, Χατζηνικολάου, Τζανουλίνος, Αλιμερκάι (60' Κότζα)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου (46' Εμπουμπά), Δωματάς (83' Ραπάι), Αθανασίου (83' Βλαχάβας), Χατζησάββας, Κάμπα, Χατζηνικόλας, Ιντρίζι, Πατσίλης (46' Πελαρδής).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares