Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 23:24

Πρόσκληση της ΕΠΟ στον Πανιώνιο για συμμετοχή στη Super League 2

Άμεσες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την πρόσκληση από την ΕΠΟ στον Ιστορικό για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (13/08) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έστειλε πρόσκληση στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο για την πιθανότητα συμμετοχής της ομάδας στη Super League 2.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που αναμενόταν να συμβεί αργά ή γρήγορα, καθώς είναι αρκετές οι άδειες θέσεις που προέκυψαν μετά την αποχώρηση ομάδων από την Λίγκα.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ιστορικού όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με ανθρώπους που έχουν φανερώσει το ενδιαφέρον τους για να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας.

Σε πρώτη φάση απαιτούνται 150.000 ευρώ ως εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή στη Super League 2 και αναμένεται η απόφαση του Πανιωνίου που έχει δικαίωμα να απαντήσει μέχρι την Τετάρτη.

Πάντως, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, το πιθανότερο είναι η απάντηση του Ιστορικού να είναι θετική, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις επόμενες ημέρες.

Φυσικά ο Πανιώνιος θα πάρει μία παραπάνω πάραταση από την ΕΠΟ για την καταχώρηση της εγγυητικής, εφόσον φυσικά παρθεί η απόφαση να παίξει η ομάδα στην Λίγκα.

Μάκης Διόγος panionianea.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares