Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 10:31

Βραβεύθηκε από 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάρου κα Μαρία Κουτσονικολή

Στις 08 Μαρτίου 2024, τιμώντας την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου διοργάνωσε εκδήλωση, με θέμα την ανάδειξη του καθοριστικού ρόλου των γυναικών ηγετών του ΕΣΥ, στην επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων στον τομέα της υγείας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν τρεις γυναίκες, που δραστηριοποιούνται στον υποεκπροσωπούμενο αυτό τομέα, στο δύσκολο γεωγραφικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν η Πρόεδρος Δ.Ε.Κ.Υ. Μυκόνου κα Ντίνα Σαμψούνη, η Αναπληρώτρια Διοικητής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου κα Καλλίτσα Φραγκίσκου και "η δική μας" Πρόεδρος Δ.Ε.Κ.Υ. Πάρου κα Μαρία Κουτσονικολή.

KOUTSONIKOLI

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός και τίμησε με την παρουσία της η Γενική Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας  του Υπουργείου Υγείας κα Λίλιαν Βιλδιρίδη. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου, ο Αντιπρόεδρος του Οίκου του Ναύτου κ. Κουλιζάκος Γιάννης και πολλά άλλα στελέχη του χώρου του ΕΣΥ. 

Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησε η Ιωάννα Χανιώτη, Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Προστασίας και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Κέντρου Υγείας Πάρου η οποία δήλωσε: «Ως εκπρόσωπος του Δήμου Πάρου, ως γυναίκα, ως φίλη είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την βράβευση της Μαρίας Κουτσονικολή. Γνωρίζω τον αγώνα που δίνει καθημερινά μαζί με τον Διευθυντή και το προσωπικό του Κ.Υ. Πάρου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια!!!».

Ακολουθεί το συγχαρητήριο μήνυμα του κ. Κώστα Μπιζά για την βράβευση της Προέδρου του Κέντρου Υγείας Πάρου κας Μαρίας Κουτσονικολή:

«Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, που σηματοδοτεί τον αγώνα των γυναικών για την εξάλειψη των ανισοτήτων, των προκαταλήψεων και στερεοτύπων που συνδέονται με το φύλο τους, βραβεύτηκαν από την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου τρεις γυναίκες που ηγήθηκαν στον Τομέα της Διοίκησης στο χώρο της υγείας, στις Κυκλάδες, μεταξύ των οποίων και η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας του νησιού μας, η κα Μαρία Κουτσονικολή.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της, η Πάρος,  πλέον την έκρηξης  του Τουρισμού ήρθε αντιμέτωπη και με τις πρωτόγνωρες προκλήσεις της πανδημίας. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός προκάλεσε αβεβαιότητα και πρωτοφανείς πιέσεις στο σύστημα υγείας, στις οποίες ανταπεξήλθε με εξαιρετικό τρόπο κάτω από ομολογουμένως αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες.

Θα ήθελα να την συγχαρώ προσωπικά και να την ευχαριστήσω, για το σπουδαίο και δύσκολο έργο το οποίο φέρει εις πέρας με επιτυχία. Της εύχομαι καλή δύναμη και να συνεχίσει με το ίδιο πάθος να προσφέρει στην δημόσια ζωή του νησιού μας!».

Το Γραφείο Τύπου

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares