Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 01:51

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε σπίτι; Δείτε ποιες περιοχές είναι ανάμεσα στις προτιμήσεις των αγοραστών

Την τελευταία δεκαετία, έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για επενδύσεις σε ακίνητα στα βόρεια προάστια και σε άλλες περιοχές, όπως η Κηφισιά, το Χαλάνδρι, η Εκάλη και η Βούλα.

Ο λόγος, που πολλοί επιλέγουν να επενδύσουν σε μια κατοικία είναι λόγω των αυξήσεων που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην αγοραστική αξία των ακινήτων της Αττικής. Υψηλό ενδιαφέρον για επενδύσεις υπάρχει, ακόμα και από επενδυτές του εξωτερικού.

Οι περιοχές αυτές αναπτύσσονται συνεχώς και πολλοί ψάχνουν να επενδύσουν τα χρήματα τους σε ένα ακίνητο που μελλοντικά θα έχει μεγαλύτερη αξία. Όλοι όσοι ασχολούνται με επενδύσεις, ξέρουν ότι η αγορά σπιτιού στο Χαλάνδρι https://metone.gr/property_location/chalandri/ και στην Κηφισιά,  μόνο όφελος μπορεί να έχει λόγω έλλειψης στις πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών στο κέντρο και στα προάστια της Αθήνας. Τα ενοίκια έχουν αυξηθεί σημαντικά και μια αγορά μπορεί να προσφέρει ένα υψηλό μηνιαίο εισόδημα.  Αυτό και μόνο, έχει οδηγήσει πολλούς να ψάχνουν για πωλήσεις κατοικιών στην Κηφισιά https://metone.gr/property_location/kifisia/ και σε άλλες περιοχές των προαστίων.

Την Κηφισιά και το Χαλάνδρι, τις προτιμούν οικογένειες που ενδιαφέρονται για μια κατοικία σε ένα ήσυχο περιβάλλον και που έχει να προσφέρει πολλές δραστηριότητες, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους. Οι περιοχές αυτές παράλληλα, προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης, με πλούσια υποδομή, καταστήματα, σχολεία και χώρους πρασίνου. Τα σπίτια, ειδικά στην Κηφισιά, έχουν μια αξιοζήλευτη κομψότητα και κλασική αρχιτεκτονική.

Τι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πριν αγοράσετε μια κατοικία

  • Οριοθετήστε τον προϋπολογισμό σας, συμπεριλαμβάνοντας όλες τις επιπλέον δαπάνες (έξοδα μεταγραφής, φόροι κ.λπ.).
  • Αποφασίστε τι είδους ακίνητο επιθυμείτε (διαμέρισμα, μεζονέτα, μονοκατοικία) και ποια χαρακτηριστικά είναι σημαντικά για εσάς (αριθμός δωματίων, θέα, κήπος κ.λ.π.).
  • Κάθε περιοχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Εξετάστε την απόσταση από την εργασία σας, τα σχολεία, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τις ανέσεις που σας ενδιαφέρουν.
  • Ζητήστε μια λεπτομερή τεχνική έκθεση για την κατάσταση του ακινήτου και προγραμματίστε μια επιθεώρηση με δικό σας μηχανικό.
  • Συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα νόμιμα έγγραφα είναι σε τάξη και δεν υπάρχουν νομικά προβλήματα ή υποθήκες που μπορεί να επιβαρύνουν το ακίνητο.

Αν είστε λάτρης της φύσης και των εξορμήσεων, σίγουρα οι περιοχές αυτές θα σας αποζημιώσουν με τις ήσυχες γειτονιές και τον χάλαρο τρόπο ζωής. Επίσης, συνδυάζουν ένα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με τις ανέσεις της επαρχίας.

Το Χαλάνδρι βρίσκεται στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και αποτελεί έναν από τους πιο εύκολα προσβάσιμους δήμους της Αττικής. Η περιοχή είναι συνδεδεμένη με το κέντρο της Αθήνας με αρκετά μέσα συγκοινωνίας, κάτι που την καθιστά μια ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την ηρεμία των προαστίων με την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Η αγορά της Κηφισιάς και του Χαλανδρίου είναι πολύ αξιόλογη και μπορεί να βρει κάνεις ό,τι χρειάζεται σε ελάχιστο χρόνο. Επίσης, υπάρχουν υπέροχα καφέ και πολυτελή εστιατόρια που μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα χαλαρώνοντας με την παρέα ή την οικογένειά σας.

Για τις οικογένειες που θέλουν για τα παιδιά τους το καλύτερο, δεν πρόκειται να δυσαρεστηθούν με τα κλειστά αθλητικά κέντρα, όπου τα παιδιά μπορούν να περάσουν ευχάριστες στιγμές, κάνοντας διάφορα αθλήματα, όπως μπάσκετ και κολύμβηση. Το Χαλάνδρι και η Κηφισιά προσφέρουν υψηλή ποιότητα ζωής, με πλούσια υποδομή, καταστήματα, σχολεία, χώρους πρασίνου και πολιτιστικές δραστηριότητες. Τα σχολεία επίσης παρέχουν όλες τις ευκαιρίες εκπαίδευσης, ακόμα και στην αγγλική  γλώσσα, για όσους θέλουν να μετακομίσουν από το εξωτερικό.

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares