Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 18:22

Έτοιμη η Σαντορίνη για το ματς με την Καλλιθέα , απών ο Περογαμβράκης [pics-vid]

Η τελευταία προπόνηση της Σαντορίνης ενόψει του αυριανού εξ αναβολής αγώνα με αντίπαλο την Καλλιθέα ολοκληρώνεται αυτή την ώρα στο ΔΑΚ Νάξου.

Η αποστολή της Σαντορινιάς ομάδας έφτασε στις 18:00 στο νησί της Νάξου, όπου αύριο στις 17:00 θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της σεζόν.

Την ομάδα συνοδεύουν οι Κώστας Ρούσσος και Γιάννης Φουστέρης, ενώ αύριο στη Νάξο θα βρεθεί και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Φουστέρης.

Μοναδική απώλεια της Σαντορίνης είναι ο Περογαμβράκης, ο οποίος είναι ο σούπερ άτυχος της χρονιάς, καθώς στον πρώτο του παιχνίδι μετά τον τραυματισμό που ήταν αυτό με την Νίκη Βόλου αποκόμισε νέο τραυματισμό, καθώς σε σύγκρουση που είχε απέκτησε ένα σκίσιμο στο κεφάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΔΑΚ Νάξου μόνο γούρικο δεν αποδεικνύεται για τον επιθετικο της Σαντορίνης, καθώς μετρά ακόμη δύο τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σαντορίνης:

Με προορισμό τη Νάξο αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας μας, αφού για την εξ’ αναβολής 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, φιλοξενεί στο ΔΑΚ Νάξου την ομάδα της Καλλιθέας, σε αναμέτρηση που θα γίνει την Τετάρτη 2 Ιουνίου και ώρα 17:00.

Το απόγευμα η ομάδα μας θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Νάξου, όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Οι ποδοσφαιριστές που θα συγκροτήσουν την αποστολή για το συγκεκριμένο αγώνα, όπως ανακοινώθηκαν από τον προπονητή κ. Παντέλη θα είναι οι παρακάτω: Παπαζαχαρίας, Γιουκούδης, Κανούλας, Σκαθαρούδης, Παντίδος, Ερρίκος, Σιμιτσής, Καραμποΐκης, Λάμπρου, Πολύζος, Μαλάι, Ντινιωτάκης, Μηνάς, Μπουντόπουλος, Κουρέλλας, Δερμιτζάκης, Ιβανίδης, Μπιρμπίλη, Ντούνης και Παπατζίκος.

Βίντεο και φωτογραφίες

 

, Προπόνηση ΠΑΕ Σαντορίνη πριν την Καλλιθέα

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares