Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 01:45

Βέλιτς και Βελιτζέλλος για το Επισκοπή - Ρόδος

Ένα αποτέλεσμα που, ασφαλώς και αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα στον προπονητή της Επισκοπής ήταν αυτό κόντρα στη Ρόδο (0-0).

Ωστόσο επειδή ο αγώνας είχε εκατέρωθεν φάσεις, το ποδοσφαιρικό ρητό… “όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, ας μη χάσεις” ασπάστηκε ο τεχνικός της ομάδας μας, Γ. Βέλιτς στη συνέντευξη που παρέθεσε μετά τον αγώνα.
“Το τελικό σκορ, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, τόσο για μας όσο και για την ομάδα της Ρόδου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το ματς ήταν καλό. Ήταν ένα μέτριο παιγνίδι, τόσο από τη δική μας πλευρά, όσο και από την πλευρά της Ρόδου.
Αυτό ίσως οφείλεται στην ζέστη και την υγρασία και ενδεχομένως στα συσσωρευμένα παιγνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Έλειπε ο ρυθμός, η συνοχή των ομάδων. Τουλάχιστον σε μας, η συνοχή είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα σε όλα τα παιγνίδια. Αυτή τη συνοχή δεν την είχαμε σήμερα (9/5).
Νομίζω πως μόνο στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου παίξαμε κοντά στις πραγματικές μας δυνατότητες και σ’ αυτό το διάστημα δείξαμε ότι, εύκολα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε εφόσον βέβαια υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση και αγωνιστική συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού
Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα γιατί, όταν δεν σκοράρεις και όταν κάνεις τόσα πολλά και εύκολα λάθη που δύσκολα εξηγούνται, δεν είναι καθόλου περίεργο ένα ματς να το χάσεις κιόλας. Κάτι που θα μπορούσε να είχε συμβεί γιατί και η Ρόδος είχε ευκαιρίες.
Κατά την άποψή μου όμως, δεν άξιζε τη νίκη ούτε η μία ούτε η άλλη ομάδα” είπε ο κ. Βέλιτς και συνέχισε:

“Μόνο δυσαρεστημένοι δεν είμαστε…”

“Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Ίσα-ίσα κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Από την αρχή της προετοιμασίας τον περασμένο Σεπτέμβριο ως και την έναρξη τον Μάρτιο μέχρι σήμερα, έχουν κάνει μεγάλη διαδρομή.
Επίσης ένα άλλο στοιχείο που διακρίνουμε είναι και οι λίγες επιλογές. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε εύκολα κάτι μέσα στο παιγνίδι όταν κάτι τέτοιο το ζητάει το ίδιο το παιγνίδι. Δεν είναι θέμα αριθμητικό ή των αλλαγών…
Θέλω όμως στη συνέχεια να ξαναδώ την προσήλωση στο πλάνο, μάχη και δίψα για το αποτέλεσμα γιατί, δεν είναι ίδιο όταν τελειώνει ένα ματς και να έχεις χάσει, να έχεις φέρει ισοπαλία ή να έχεις κερδίσει…
Ελπίζω το σημερινό ματς να αποτελέσει μια παρένθεση. Ίσως είναι το μόνο ματς όπου μπορούμε να πούμε ότι δεν είχαμε μια καλή απόδοση. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, καλό είναι να μην το χάνεις…
Γενικώς όμως, έχουμε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Το έχω πει στους ποδοσφαιριστές μας ότι, θα ήταν καλό να ανταμειφθούν με μια ψηλή θέση στη βαθμολογία. Θα μπορούσαμε και σήμερα, με ένα διαφορετικό πνεύμα στο ματς, να το κερδίσουμε.
Από τα προηγούμενα παιγνίδια θα μπορούσαμε να καρπωθούμε 2-3 βαθμούς παραπάνω. Ελπίζω στη συνέχεια να καταφέρουμε να ανέβουμε αν και θα πρέπει να πω ότι, μόνο δυσαρεστημένοι δεν μένουμε από την παρουσία μας στις αναμετρήσεις που έχουμε δώσει.”

Κώστας Βελιτζέλλος: “Αποτέλεσμα που αφήνει πικρία”
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ρόδου κ. Κώστας Βελιτζέλλος εξήρε την ομάδα μας ενώ για το ματς, στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες… “Έγιναν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Θεωρώ από την αρχή του πρωταθλήματος ότι η Ρόδος και η Επισκοπή ψάχνουν να παίξουν ποδόσφαιρο για να κερδίσουν τα παιγνίδια κι αυτό έγινε και σήμερα. Δεν παίζουν για την σκοπιμότητα.. Γι’ αυτό και προσέφεραν κι αυτή την εικόνα σήμερα (Κυριακή, 9/5).
Η Επισκοπή δημιούργησε κάποιες φάσεις στο α’ ημίχρονο και μία στο β’. Εμείς είχαμε αρκετές καλές περιπτώσεις κι επειδή παρακολουθώ τα παιγνίδια της Επισκοπής γιατί ακολουθούμε το πρόγραμμά της, δεν θυμάμαι ποτέ καμία ομάδα να έκανε τόσες ευκαιρίες μέσα στην έδρα της Επισκοπής.
Δυστυχώς, αυτό είναι το ποδόσφαιρο… Μπορεί να μην κάνεις καμία φάση και να πετύχεις ένα τυχαίο γκολ από μία στατική φάση, μπορεί να κάνεις 10 φάσεις και να μην πετύχεις κανένα.
Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει με την πικρία ότι θα μπορούσε να είναι υπέρ μας αλλά δεν παύει να έρχεται απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ στο “σπίτι” της. Είναι πολύ καλή ομάδα η Επισκοπή.”

“Θα θέλαμε να φτάσουμε στην κορυφή”

Ακολούθως, ο κ. Βελιτζέλλος μίλησε για το κατά πόσο είναι “ανοικτή” η θέση της κορυφής αλλά και για τις επιδιώξεις της Ρόδου που δεν είναι άλλη από το να σκαρφαλώσει σ’ αυτή…
“Το πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Όταν κάναμε 4 συνεχόμενες ισοπαλίες πιστεύαμε ότι σιγά-σιγά θα ανακάμψουμε. Όταν φτάσαμε λοιπόν σε 2 κολλητές νίκες είδαμε ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά. Δεν έχουν μεγάλες αποστάσεις από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης.
Το ανησυχιτικό είναι αυτό που συμβαίνει στα τελευταία παιγνίδια με τις αρκετές αναβολές. Ξαφνικά, ομάδες που δεν θα μπορούσαν να είναι ρυθμιστές του πρωταθλήματος, στο τέλος θα γίνουν!

Καλό θα είναι να παίξουμε όλοι επί ίσοις όροις και όχι δίνοντας αγώνες μετά από καιρό όπου κάποιες ομάδες θα “καίγονται” και κάποιες θα είναι παντελώς αδιάφορες.
Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανοικτό ώστε να αλλάξει χέρια η κορυφή. Κανείς δεν κερδίζει εύκολα κανέναν. Εμείς έχουμε στόχο να πρωταγωνιστήσουμε και να ξαναφτάσουμε σε αυτή. Αυτό είναι το πιο δύσκολο να φτάσεις και να παραμείνεις στην κορυφή.”

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares