Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 14:50

Σταμέλος - Αργύρης: Μόνο νίκη με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη, το μεσημέρι του Σαββάτου (10/4, 15:00), πραγματοποίησαν ο αναλυτής της ομάδας, Κωνσταντίνος Σταμέλος, και ο ποδοσφαιριστής της Νίκης, Άγγελος Αργύρης.

 Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Σταμέλος:

"Αυτό που έχουμε πει μεταξύ μας είναι πως γνωρίζουμε ότι οι μόνοι υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είμαστε εμείς. Επομένως, εφόσον αποδεχόμαστε ότι είμαστε εμείς αυτοί που φταίμε, πρέπει ξανά εμείς να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, η προετοιμασία έχει κυλήσει ομαλά, χωρίς προβλήματα. Είμαστε αποφασισμένοι, μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη.
Αυτά που χρήζουν διόρθωσης έχουν έντοπιστεί από το τεχνικό τιμ. Καλό είναι να μην αναφερθούν, αλλά πιστεύω πως η εικόνα της ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει το Σάββατο και θα επιστρέψουμε, στη βάση μας, με το διπλό".

Από τη μεριά του, ο Άγγελος Αργύρης ανέφερε τα εξής:

"Δεδομένα, τα τρία πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν και τα επιθυμητά. Έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας, έχουμε καταλάβει τα λάθη μας. Μέχρι στιγμής, έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ, τα οποία έχουν προέλθει από τέσσερα ατομικά λάθη. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, το Σάββατο πάμε μόνο για τη νίκη.
Καθίσαμε και σκεφτήκαμε αρκετά, έχουμε αναλογιστεί την κατάσταση. Την εβδομάδα που πέρασε, δουλέψαμε πολύ σοβαρά, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι κι απόλυτα αισιόδοξοι για την έκβαση του παιχνιδιού του Σαββάτου. Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας, πέρα από τους τρεις βαθμούς".

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares