Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 11:04

Με το δεξί ξεκίνησε στη Β’ εθνική η Νίκη Βόλου του Ανδρέα Μαύρου

Με τον ίδιο τρόπο που έκλεισε πρόωρα την περυσινή αγωνιστική σεζόν ελέω του λουκέτου στον αθλητισμό, έτσι ξεκίνησε και φέτος η Νίκη Βόλου.

Και μάλιστα με τον ίδιο αντίπαλο. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε, εντός έδρας αυτή τη φορά, με σκορ 64-54 της Δόξας Λευκάδας την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Β’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών και μπήκε με το …δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Κλειδί της πολύ μεγάλης νίκης σε μία αναμέτρηση που οι παίκτες και των δύο ομάδων έδειξαν αγχωμένοι, κυρίως λόγω της πρεμιέρας, ήταν σύμφωνα με τον προπονητή της Νίκης, τον Ανδρέα Μαύρο η διάθεση των αθλητών του, καθώς και η πολύ καλή τους άμυνα.
«Υπήρχε νευρικότητα και από τις δύο ομάδες και ήταν ένα ματς που πήγε στην τακτική σε πολύ μεγάλο βαθμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του ΑΟ Ερμούπολης και πρόσθεσε: «Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, αλλά δεν ήμαστε εύστοχοι. Θα σταθώ όμως στη διάθεση και στο πάθος των παιδιών. Δώσαμε πολύ μεγάλη μάχη και ήταν δίκαιη η επικράτησή μας».

mavros niki 1

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares