Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 22:32

Νέα αναβολή στις αποφάσεις για F.L. και Γ΄ Εθνική - οι αντιδράσεις-

Η αγωνία για τις αποφάσεις σε Football League και Γ΄Εθνική δεν έγινε ούτε σήμερα Πέμπτη και όλοι ευελπιστούν ότι αύριο Παρασκευή22/1, θα γίνει επιτέλους η πολυπόθητη αυτή σύσκεψη!

Πάνω από 3.000 αθλητές αναμένουν με αγωνία για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Από την πλευρά της η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 & Football League, μετά τη νέα αναβολή της συζήτησης των λοιμωξιολόγων για την έναρξη της Football League, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αναλυτικά:

Για ακόμη μια φορά η σύσκεψη κατά την οποία θα συζητείτο το θέμα έναρξης των προπονήσεων της Football League αναβλήθηκε. Για ακόμη μια φορά αναφέρεστε στο άνοιγμα κλάδων όπου στην ουσία δεν τηρείται κανένα μέτρο και ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα που δεσμεύεται εγγράφως ότι θα τηρήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που μας έχει υποδειχθεί, δεν αναφέρεται πουθενά.

Αιτούμαστε στην αυριανή σας σύσκεψη όπως συζητηθεί και αποφασιστεί η επανέναρξη προπονήσεων της Football League και η επιστροφή στα γήπεδα μιας επαγγελματικής κατηγορίας που απασχολεί σχεδόν 1000 αθλητές.

Δώστε άμεσα λύση στο πρόβλημα των αθλητών και των οικογενειών τους”.
 

Ανακοινώσεις για τη νέα αναβολή της συνεδρίασης των λοιμωξιολόγων για την έναρξη της Football League, εξέδωσαν επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου, η Βέροια και η Επισκοπή, διαβάστε τις:

Ολυμπιακός Βόλου:

Με αφορμή την σημερινή, αναβληθήσα για αύριο Παρασκευή, συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με θέμα την επανέναρξη των προπονήσεων και του πρωταθλήματος της Football League η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει:

“Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κάνεις από όλους εκείνους που λαμβάνουν τις αποφάσεις πως ζούνε από τον Μάρτιο χιλιάδες οικογένεις;

Καθώς μιλάμε για μια κατηγορία στην οποία απασχολούνται 1.000 περίπου αθλητές.
Είμαστε οι μοναδικοί που είμαστε σε καραντίνα από τον Μάρτιο.

Και όλα αυτά όταν έχουμε δεσμευτεί εγγράφως ότι θα τηρηθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο που μας έχει υποδειχθεί!
Αλήθεια ήταν πιο κρίσιμη η συζήτηση για την επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων και την επανέναρξη του ψαρέματος και του κυνηγιού;

Κύριοι πρέπει άμεσα να δοθεί λύση. Ή καλύτερα, η λύση έπρεπε ήδη να έχει δοθεί.
Είναι αναγκαίο στην αυριανή εξ αναβολής σύσκεψη όχι μόνο να τεθεί το θέμα της επανέναρξης των δραστηριοτήτων της Football League αλλά και να δοθεί μια οριστική λύση.”

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Συμπληρώνονται έντεκα μήνες αγωνιστικής απραξίας στο πρωτάθλημα Football League. Είμαστε σχεδόν ένα χρόνο μακριά από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η πρωτοφανής κρίση που βιώνουμε φέτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, άφησε έντονα τα σημάδια της πάνω στον αθλητισμό. Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της SL2, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι αναγκαίο να βρεθεί άμεσα λύση για να επιστρέψουν οι ομάδες της Football League στα γήπεδα, τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για όλους τους συμμετέχοντες.

ΚΑΛΟΥΜΕ την επιτροπή των ειδικών που θα εξετάσει το ζήτημα, να μην παρατείνει άλλο την αγωνία μας, να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα και να επιτρέψει στην Football League να επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα. Τόσο η κατηγορία όσο και οι αθλητές  θεωρούνται επαγγελματίες, επομένως δικαιολογείται η έναρξη των ομαδικών προπονήσεων και στην συνέχεια η έναρξη του πρωταθλήματος στους δυο ομίλους της κατηγορίας.

Είναι ζήτημα επιβίωσης των ΠΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα Football League, των εργαζομένων τους και των οικογενειών τους αλλά και εκατοντάδων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών-μελών του ΠΣΑΠ».

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

«Έτοιμη για να τηρήσει κάθε υγειονομικό μέτρο στο ακέραιο είναι η ομάδα μας.

Από χθες άλλωστε (Δευτέρα 18/1), υπέγραψε το υγειονομικό πρωτόκολλο προκειμένου να είναι καθ’ όλα νόμιμη βάσει των προϋποθέσεων που απαιτούνται για να πραγματοποιηθούν προπονήσεις ,αγώνες σ’ ένα πρωτάθλημα που όλοι αναμένουμε όπως αυτό της Football League.

Το πρωτόκολλο ορίζεται από την Υγειονομική Επιτροπή της Λίγκας και έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Covid 19 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η ΠΑΕ της Επισκοπή μας είναι υποχρεωμένη να ορίσει έναν υπεύθυνο γιατρό που θα είναι καθ’ ύλην αρμόδιος για τα εβδομαδιαία τεστ που θα διενεργούνται σε ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και διοικητικό προσωπικό.

Πριν την έναρξη προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του προέδρου της Υγειονομικής Επιτροπής SL2-FL κυρίου Ξενοφώντα Ρούσση με τους ιατρούς προκειμένου να συζητηθούν και να λυθούν οι όποιες απορίες προκύψουν.

Το ισχύον πρωτόκολλο αφορά την αγωνιστική περίοδο, ισχύει ωστόσο και για τις προπονήσεις όπου είναι υποχρεωτικό το εβδομαδιαίο μοριακό τεστ».

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares