Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 09:12

Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες στη Γ' Εθνική - Προς ορισμό τα μπαράζ

Εξελίξεις στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που ολοκληρώθηκε στα τέλη Απριλίου. Συγκεκριμένα, συνήλθε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων η οποία προχώρησε σε μερικώς επικύρωση των βαθμολογιών στους τέσσερις ομίλους για τις θέσεις «1» έως «11».

Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος αφενός για να αποσταλεί πρόσκληση σύστασης ΠΑΕ στις τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες (ΑΟ Καβάλα, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, Παναργειακός, Πανιώνιος), αφετέρου για να οριστούν οι δύο αγώνες μπαράζ για τη σωτηρία (Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή, ΑΕΡ Αφάντου-Προοδευτική).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerlive που πηγάζουν μέσα από τις αίθουσες της ΕΠΟ, αύριο (6/6) το πρωί πρόκειται να συνεδριάσει η Επιτροπή Διοργανώσεων προκειμένου να ορίσει τους αγώνες, με τις ίδιες πηγές να εκτιμούν πως η επικρατέστερη ημερομηνία διεξαγωγής τους είναι η 12η Ιουνίου, δηλαδή η επόμενη Τετάρτη

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη σε... εξωαγωνιστικό επίπεδο, με δεδομένο ότι ήδη έχει γίνει γνωστή η πρόθεση των τεσσάρων ομάδων να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να «μπλοκάρουν» την τέλεση των παιχνιδιών.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares