Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 19:00

Σπουδαίο διπλό και βαθμολογική ανάσα για το Χαϊδάρι

Λύγισε αντίπαλο και προβλήματα το Χαϊδάρι και πέτυχε μεγάλο «διπλό» στο Ατσαλένιο, ξεφεύγοντας στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Για την 26η αγωνιστική η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα επικράτησε με 2-0 απέναντι στον τοπικό ΠΟΑ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ! Μόλις στο 7ο λεπτό ο Αργυρίου απείλησε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ερρίκου όπου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ άστοχο ήταν το κοντινό σουτ του Παχή στο 21'. Στο 26' η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία στο φάουλ που εκτέλεσε ο Ερρίκος, για να φτάσουμε στο 40' όπου οι κυανέρυθροι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Ερρίκος επιχείρησε τη σέντρα και ο Βακράκος με ωραίο πλασέ σημείωσε το 0-1. Στο 48' ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ και δέκα λεπτά μετά (58') ο Αργυρίου αξιοποίησε κόρνερ του Ερρίκου και με κεφαλιά έγραψε το 0-2! Στο 60' η μπάλα έφυγε άουτ από την κεφαλιά του Αργυρίου σε κόρνερ του Ερρίκου και στο επόμενο λεπτό (61') ο Νύκταρης «άγγιξε» το γκολ με σουτ. Στο 62′ ο Μπουτσικάρης απείλησε, όμως ο Καβουσάκης απέκρουσε και στο 73' η μπάλα χτύπησε δοκάρι και έφυγε πάνω από την εστία στο σουτ του Αργυρίου, ο οποίος πλησίασε εκ νέου το δεύτερο προσωπικό γκολ. Στο 84' ο Ντούνης απέκρουσε στο σουτ του Χατηανδρέου και στο 89' ο Λουμπάκης απείλησε με σουτ που πέρασε λίγο έξω, σε κάποιες από τις τελευταίες προσπάθειες των πράσινων για τη μείωση του σκορ.

Διαιτητές: Ε. Βράγκου (Χανίων), Κοκοτάκης (Λασιθίου)-Μπουρίκας (Μεσσηνίας)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος (62' Μπέης), Λουμπάκης, Ψαράς, Μέμμος, Παχής (55' Σφυρογιαννάκης), Κερμενίδης, Νύκταρης, Βοργιάς, Χαρίτος (75' Δαμιανάκης), Αργκιλέσι (62' Χατζηανδρέου)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Δάρρας, Ζίζηλας, Πολίτης, Τσιούλος, Μπουτσικάρης (90' Αννιτσάκης), Βακράκος (82' Μπερνιδάκης), Ματέα (89' Γιαννακόπουλος), Αργυρίου, Ερρίκος (82' Αρβανιτάκης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares