Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 18:30

Πέρασε από την Αγ. Παρασκευή ο Εθνικός

Έχει... συνέλθει ο Εθνικός Πειραιά και ενισχύει πάλι τη συγκομιδή του στη δεύτερη θέση της κατάταξης, στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής και στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής, η ομάδα του Β. Χαντέ πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, επικρατώντας με 2-0 της «Σάντα», που στάθηκε ανταγωνιστική και με καλή παρουσία. Οι κυανόλευκοι σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, αμφότερα από στατικές φάσεις.

Στο πρώτο μέρος είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές για γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε σουτ του Κυριαζή στο 18' και τη δύσκολη απόκρουση του Αραμπατζή σε εξ επαφής κεφαλιά του Ζωγραφάκη στο 25'. Ο Εθνικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα. Ήταν το 40ο λεπτό όταν τρεις ποδοσφαιριστές υλοποίησαν με ιδανικό τρόπο έξυπνη «κομπίνα» σε φάουλ και ο Ζωγραφάκης με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της Αγ. Παραακευής, που όμως παραπλανήθηκε και από «γκελ» της μπάλας στον κακό αγωνιστικό χώρο. Στο 58ο λεπτό οι Πειραιώτες «σφράγισαν» το «διπλό» με ωραίο, συρτό χτύπημα φάουλ του Μακρυγιάννη (0-2). Έκτοτε, διαχειρίστηκαν το παιχνίδι και διαφύλαξαν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Σαφούρης (Σερρών), Κυριαζής (Έβρου)-Γαλάνης (Ανατ. Αττικής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Δημήτρουλας, Καστανιώτης (67' Αντωνέας), Κοντοές, Μιχαηλίδης, Μπουμπουλλίμα, Στυλιανόπουλος, Χρυσανθακόπουλος (61' Αυλωνίτης), Δημητρίου (67' Ζάχος), Πρίφτι (80' Νικολαΐδης), Σεφέρη

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Μεσούλι, Β. Παπαγγελής (88' Λαμάι), Χρούστινετς, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Μαλάι, Πολύζος, Μακρυγιάννης (78' Τσιάβος), Αντωνίου (69' Κατσογιάννης), Γεωργούσης (69' Βαλαβανόπουλος), Κυριαζής (88' Νταλακούρας).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares