Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 19:02

Λύτρωση στο φινάλε με πέναλτι για τον Πανιώνιο

Μπροστά σε περίπου 1.000 φιλάθλους στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» του Ταύρου, οι κυανέρυθροι πήραν το «τρίποντο» με σκορ 1-0 χάρη σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Γεμιστός και εκτέλεσε εύστοχα ο Ιγνατίδης στο 87ο λεπτό.

Από την άλλη, στο ντεμπούτο του Μ. Σεροπιάν στην τεχνική ηγεσία, οι κιτρινόμαυροι έκαναν κατάθεση ψυχής στο χορτάρι για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους ανθρώπους του Φωστήρα να «βράζουν» με τη διαιτητική τριάδα, που σε ουκ ολίγες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις των γηπεδούχων με τις υποδείξεις της.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αναζητώντας τρόπους με τους οποίους θα διασπούσαν τη συμπαγή αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Κέρδισαν αρκετές στατικές φάσεις, με τις οποίες πετύχαιναν να φέρνουν την μπάλα στην περιοχή, όμως μόλις σε μία περίπτωση «άγγιξαν» το γκολ. Ήταν το 15ο λεπτό όταν ο Γροντής εκτέλεσε με πάσα κόρνερ που κέρδισε ο Πανιώνιος, ο ίδιος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπρέγκου αφύλακτος έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας! Ακολούθως, η μπάλα έφτασε στον Ζούλια, που όμως αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να εκτελέσει από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη συνέχισε να έχει την υπεροχή και να πατάει πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή, «φορτώνοντας» με την πάροδο του χρόνου το γήπεδο με επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Από την άλλη μεριά, οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να αγωνίζονται με αμυντικό προσανατολισμό και να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους ανοιχτούς χώρους που ολοένα και περισσότερο έβρισκαν, ως συνέπεια του ρίσκου που αναγκαζόταν να πάρει ο αντίπαλος όσο περνούσε η ώρα. Ωστόσο, ευκαιρίες για γκολ είχε ο Πανιώνιος, κυρίως σε δύο περιπτώσεις. Στο 59' ο Γεμιστός μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, σούταρε διαγώνια, όμως η μπάλα έφυγε λίγα εκατοστά δίπλα από τη δεξιά κάθετη δοκό, ενώ στο 76' ο Μπουρλάκης έπιασε το σουτ από την «καρδιά» της άμυνας αλλά και όντας εκτός ισορροπίας, με τον Καραγκιολίδη να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει.

Στο 86ο λεπτό σημειώθηκε η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ με πάσα, ο Γεμιστός βρέθηκε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, έκανε την ντρίμπλα, ο Γάγγος άπλωσε το πόδι και ο διαιτητής Ζήσιος-Ντούρος έδειξε την άσπρη βούλα, μέσα σε έξαλλες διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές του Φωστήρα και την εξέδρα. Ένα λεπτό μετά ο Ιγνατίδης εκτέλεσε ψύχραιμα και έγραψε το 0-1. Στον υπόλοιπο χρόνο του αγώνα καταγράφηκε ένας τραυματισμός του γκολκίπερ Σκαφίδα από άτσαλη πτώση στο έδαφος, αλλά και μερικές προσπάθειες από πλευράς γηπεδούχων να απειλήσουν με γεμίσματα προς την περιοχή.

Διαιτητές: Ζήσιος/Ντούρος (Δωδεκανήσου), Κωστάκης-Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Καραγκιολίδης, Κατσάρας, Μηλιώτης, Συριόπουλος (90' Τόλιος), Πεχλιβανίδης, Χατζηκυριάκος, Γάγγος (90' Κουτσούμπας), Ποζατζίδης (70' Δώδας), Μουκίδης, Τσιμπόκας, Γαϊτάνης (64' Κόκας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Διονέλλης (46' Παυλάκης), Ποτουρίδης, Ζούλιας, Μπρέγκου, Στούπης (60' Ιγνατίδης), Πότσι (75' Αρναρέλλης), Γεμιστός (91' Παντελίδης), Γροντής, Μπουρλάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares